Eyyytt Be Bartın diyagramına bi bakayım dedim iyiki bakmışım Ortamalar -5 lere dayanmış Senaryolara aşagıya doğru asılı kalmış Sanırım 18 ocak öncü sistem 22-23 gibi babası geliyor sistemin :catisma:
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Eyyytt Be diyagrama bi bakayım dedim iyiki bakmışım Ortamalar -5 lere dayanmış Senaryolara aşagıya doğru asılı kalmış Sanırım 18 ocak öncü sistem 22-23 gibi babası geliyor sistemin :catisma:
modeller gibi çok oynaksın üstadım :rofl:
-
@UsTaD Hocam Ana modeller canımızı sıkıyor ama diyagramlar ateş ettiriyor resmen.
-
Ana modeller artık iş görmüyor Çare Diyagramlar Artık Şu 18 le 22 yi çiftleştirmek lazım :rofl: :rofl: :ehuehu: :D
Ne Değişik Bir İnsansın Yahu!!
-
Ana modeller artık iş görmüyor Çare Diyagramlar Artık Şu 18 le 22 yi çiftleştirmek lazım :rofl: :rofl: :ehuehu: :D
Yap o zaman :ehuehu:
-
@Sametgdkhd kardeşim benim olduğum yerde bile sahil kesiminde sabah 4-5 arası kky oldu var mı sizin oralarda birşey?
-
- Resmi Gönderi
Dün gece Giresun merkez de bile vardı kar..Kameralardan baktık,siteye de attık.Samet hani foto moto etmedin :lol:
-
bunun Balıkesir Edremit olanı var mı
-
anlamadım neyin edtemit olanı var mı @DarKNigHT?
-
Eyyytt Be Bartın diyagramına bi bakayım dedim iyiki bakmışım Ortamalar -5 lere dayanmış Senaryolara aşagıya doğru asılı kalmış Sanırım 18 ocak öncü sistem 22-23 gibi babası geliyor sistemin :catisma:
bunun hocam
-
-
https://earth.nullschool.net/#current/wind/…c=29.053,44.421 mouse istediğiniz yere getirerek rüzgarın anlık kuvvetini görebilirsiniz
-
nereden geldiği belki olmayan fırtına vurdu çöp tenekesi yeler bir oldu...
-
Ahanda özlediğim tablo..fırtınalı hava elektriklerde kesildi aksiyon başlıyor :music:
-
Kar yağdı mı hocam
-