Maaleseef fırtına yağmur var şimdili..benim beklentim azdı modeller hep iç kısmı verdi sıcaklıktan dolayı yoksa sürpriz olsa tadından yenmez di valla..ben kendimi 25ocak sonrasını saklıyorum @DarKNigHT ayrıca gecmis olsun kardeşinin kolu.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Sağolun hemen yattı çocuk normalde hep hava durumuna bakıp duruyo bana diyor ki 25 ocakta bişey olmicak diyor 5 tlsine iddia girdik
-
Firtina dinecek gibi değil hani 20.30da 18 derece gösteriyordu simdide 8e kadar geriledi... Karayel dönmüş olsa gerek hızlı soğuma oluyor..
-
- Resmi Gönderi
Rüzgar kuzeye dönmüş. -
@Can bişey sorcam sürpriz olabilir mi
-
Hocam foto atabilirmisiniz çok merak ettim ya da video
-
- Resmi Gönderi
Detaylı bir şekilde inceledim. Dewpoint ve sıcaklık değerleri uygun değil. Karla karışık yağmur görme şansınız ancak yarın 12:00-18:00 arası uygun görünüyor. Yağışı yakalarsanız ve hafif yoğunlaşırsa havada kar görebilirsiniz.
-
@Can teşekkür ederim bu gece pek aranızda olamıyorum elektrik gitmişti hatlarda sıkıntı var galiba server çok ağır..
-
- Resmi Gönderi
Hocam foto atabilirmisiniz çok merak ettim ya da video
@snowchaser elektrik gelmiş. Bu mesaj sanaydı sanırım :thumbup:
-
- Resmi Gönderi
İşin özü bende, bizde isteriz ^^
-
Diyagram ip gibi olmaya başladı bekleyen derviş misali muradımıza ericez inşallah
-
hocam 1035 karadenizde nasıl gelecek
-
hocam öyle gidersek
-
Gecen yılı hatirlarsin onun gibi ihtimali var ama sabır işin ucunda dönen top var 24saatte ne olacağını daha dün yaşadık..ama şu kadarını diyebilirim Allah'ın izniyle Şubat ayı birçok şey gebe özellikle Karadeniz.:)
-
olduğun konuma en yakın sensin @Sametgdkhd kardeşim gördüm az evvel mesajına 23ocak sistem konusunda..950mt rakımlı yer neredesin bakayım.. güzel fotolar bekliyoz senden karadeniz sayfamız şenlensin bakayım
-