tam karşımdaki yerde yağdı üstelik buraya yakın. bu gece bekliyorum kar yağışı inşallah
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
-
- Resmi Gönderi
Depene de yağar inşaallah @Sametgdkhd
-
İnşallah sabah beyazla uyanırım
-
-
- Resmi Gönderi
Maşallah maşallah Samet..Gözün aydın ^^
Ben düzenledim biraz,orjinali büyültmek pek iyi sonuç vermez @Sametgdkhd sen resim yüklediğin de gönder demeden önce,insert full
olan yere tıklarsan fotoğrafların gerçek büyüklüğü buraya yansır.Ben küçükleri de silmedim mobilden küçükler de iyi görünür diye
Bir daha atarken full edersin abim -
Whisper abi burada bu gece hiç kar yok varsa da çok hafif bu kar ne zaman daha hızlancak yoğunlaşacak bu arada sitenin yeni teması efsane olmuş.
-
- Resmi Gönderi
Whisper abi burada bu gece hiç kar yok varsa da çok hafif bu kar ne zaman daha hızlancak yoğunlaşacak bu arada sitenin yeni teması efsane olmuş.
Sitemiz gerçekten çok güzel oldu. Daha da güzel olacak Sametgdkhd.. Soruna cevap gelir hocalarımızdan
-
sistem ömrünü tamamladi tamamlicak kardesim belki hafif geçişler olur kıyılar için 1hafta 10gun sonra aksiyonlu günlere merhaba dicez inşallah
-
ama hala hava durumları yağışlı gösteriyor
-
rakım 950
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Karedeniz'de etkili olan kar nedeniyle Ordu'nun iki ilçesinde okullar bir gün tatil edildi.
-
- Resmi Gönderi
UYARI
Doğu Karadeniz'de rüzgarın yarın (02.04 2018 Pazartesi) sabah saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve denizcilerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
MGM
-
- Resmi Gönderi
Doğu Karadeniz bölgesinde sel riski vardır
Dikkat edilmeli
-