- Resmi Gönderi
Bu sabah erken saatlerde yolları tuzluyorlardı Esenköy - Kozlu arasında
Kozlu'ya gittim güzel yer vesselam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sabah erken saatlerde yolları tuzluyorlardı Esenköy - Kozlu arasında
Son zamanlarda yatırımlar arttı Kozluda belediye malum seçimler yaklaşınca meydan yaptılar çevre düzenlemesi asfalt çalışmaları arttı İlçe sonucta emekliler ilçesi ama güzeldir sahili bence B.Karadenizin en iyi sahilidir
Teyzem Kozluda Fatih sitesinde 400 rakım güzel kar alıyor her sistemde neredeyse 2016 da yılbaşı sisteminde kar 3 hafta kalkmadı elektrikler sular kesikti uzun süre boyu 1.5 hafta neredeyse kesikti belediyeden baya şikayetçilerdi hala en ufak karda kesintiler oluyor Merkezde de oluyor Zonguldakta ama son zamanlarda o kadar olmuyor
samsun merkezde bu gece bişeyler görürmüyüz
2007 yılından bu yana bu işin içindeyim ben bu kadar belirsiz bir kış daha görmedim. Bütün verilerin bu kadar zıt gittiği bir senede görmedim. Herşeyi küresel ısınmaya vurmak istemiyorum sonuçta bu olaylar 100 sene öncede var olan olaylar ancak yapay zeka işin içine girdi gireli bizim saçlarda beyazladi ne güzel mgm den takip ediyorduk diyorum bazen, bu sene yordu beni daha 23 ocaktayız birşeyleri önceden görüp söylüyoruz 2 gün geçmeden gördüklerimiz yok oluyor çözemedim ben bu seneyi kusura bakmayın yine verdiğim tarihlerin arkasındayım ama her an herşey olabilir.
2007 yılından bu yana bu işin içindeyim ben bu kadar belirsiz bir kış daha görmedim. Bütün verilerin bu kadar zıt gittiği bir senede görmedim. Herşeyi küresel ısınmaya vurmak istemiyorum sonuçta bu olaylar 100 sene öncede var olan olaylar ancak yapay zeka işin içine girdi gireli bizim saçlarda beyazladi ne güzel mgm den takip ediyorduk diyorum bazen, bu sene yordu beni daha 23 ocaktayız birşeyleri önceden görüp söylüyoruz 2 gün geçmeden gördüklerimiz yok oluyor çözemedim ben bu seneyi kusura bakmayın yine verdiğim tarihlerin arkasındayım ama her an herşey olabilir.
Hepimiz aynı dertten muzdaribiz hocam. Çok ufak ayrıntılar kelebek etkisi yaratıp Efsane olabilecek 2 sistemi alıp götürdü bizden. Artık 96 hatta 72.saatler bile garanti değil!
Kastamonu sahil şeridinde (300mt) kar ihtimali var mı acaba önümüzdeki günlerde?
Kastamonu sahil şeridinde (300mt) kar ihtimali var mı acaba önümüzdeki günlerde?
Var tabi ki! Lakin biraz daha bekleyelim bakalım sistemin gidişatına göre. Kuvvetlenecek mi? Zayıflayacak mı?
Kendi yorumuma göre hafta sonu 300 MT üstü kar alır kardeşim.
Müsait olunca cevap ederim görevli bir arkadaş cevap vermezse
Zonguldakli67 UsTaD cevap için teşekkürler, umarım kuvvetli bir yağışa denk gelirim gittiğimde 🙌🏻
Bulunduğun rakım olarak konuşursak ay sonuna kadar aralıklarla kar yağışı görebilirsin ay sonunda görünen sistem eger biraz daha batıdan indiğini varsayarsak kışın geri kalanında "kar görmesem de olur diyebilecek" konuma geleceksin
ecmwf ana senaryo baya iyi umarım böyle gelir
Düzce 267 rakım kar görür mü bu sistemde?
Düzce 267 rakım kar görür mü bu sistemde?
Rahat görür.Bu akşam 20:00 gibi başlar. Daha da erken başlayabilir. Ara ara yoğunlaşabilir. Hatırı sayılır bir kar ötrüsü olur👏