Rahat görür.Bu akşam 20:00 gibi başlar. Daha da erken başlayabilir. Ara ara yoğunlaşabilir. Hatırı sayılır bir kar ötrüsü olur👏
Hava durumunda hep kky gösteriyor umudum kalmamıştı kara dair bu cümleler bana umut oldu teşekkür ederim 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRahat görür.Bu akşam 20:00 gibi başlar. Daha da erken başlayabilir. Ara ara yoğunlaşabilir. Hatırı sayılır bir kar ötrüsü olur👏
Hava durumunda hep kky gösteriyor umudum kalmamıştı kara dair bu cümleler bana umut oldu teşekkür ederim 😊
Rakım gayet iyi. İlk etapta karla karışık başlasa bile gecenin ilerleyen saatlerinde Kara dönecektir. Ya nasip diyelim 🤲
Bize de birseyler düsecek gibi görünüyor Zonguldakli67
Bize de birseyler düsecek gibi görünüyor Zonguldakli67
Zorr😬
Zorr😬
Cumartesi pazar olabilir gibi ama üst seviyeden kurtarırız bence en azından grapuel olabilir gibi
Pazar günü karayelin ve üst seviye soğukların etkisiyle grapuel kar beklemek yanlış olmaz gibi
Bolu merkez foto geliyo
Bolu merkez foto geliyo
Eser14 Facebook'a attım,sana sormadık ama 😁
At abim sormana hiç gerek yok
Ben de istiyorumm
Ben de istiyorumm
Rota oluşturuldu, İstikamet Bolu Kartalkaya saadet hanım.
Eser14 gözünaydın, örtü süper tadını çıkar.
Rota oluşturuldu, İstikamet Bolu Kartalkaya saadet hanım.
Gidip görsem de kendi bölgeme yağdığında ki mutluluğa erişemiyorum 😅
Gidip görsem de kendi bölgeme yağdığında ki mutluluğa erişemiyorum 😅
İşte bu, bizde senden farklı değiliz konumuma yağmayınca bende mutlu olamıyorum. Başka yere gidince de üvey evlatmışız gibi hissediyorum.