Modeller tekrardan uzun süreli bir yüksek basınç oluşumu ile ilgili temel oluşturuyor. Muhtemelen ayın 20'lerinden itibaren uzun süreli durgun havalara geçiş yapıyoruz. Şubat başı gibi tekrar hafiften bir serinleme orta düzeyde yağışla Şubat ayını karşılarız gibi duruyor.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
😎😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
28 31 Ocak Karadeniz ull a benziyor 😎😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gidişat kötü karsızlık sendromu tavan yaptı umarım artık en azından ocak sonu şubat başı için güzel şeyler konuşabiliriz.
-
Gidişat kötü karsızlık sendromu tavan yaptı umarım artık en azından ocak sonu şubat başı için güzel şeyler konuşabiliriz.
İnşallah ama ben sanmıyorum artık umudum hiç yok sürekli sistem gösteriyor modeller sonra yok ediyor çünkü ya da ötelemeye gidiyor
-
Snow Hound gem gibi gelsin Zonguldağın esamesi kaybolur haritadan
-
Snow Hound gem gibi gelsin Zonguldağın esamesi kaybolur haritadan
Gelir inşallah
-
Bu sezonu şu yoğunlukta bir kar yağmadan kapatmak istemiyoruz inanıyoruz inşallah kavuşacağız. En yoğun gördüğüm kar yağışıydı videonun kapandığını fark etmemiştim telefon ıslandıgı için otomatik kapanmıstı. Ancak bunu paylaşabilmiştim.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Geliyor inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Karadeniz olarak 5-6-7 sisteminde bölgemiz nasıl acaba yorum yapabilir misiniz ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf hava durumu verisi çok iyi iyice Karadeniz sistemine dönüyor gefs kar haritası da güzeldi
Ecmwf hava durumu verisi çok iyi iyice Karadeniz sistemine dönüyor gefs kar haritası da güzeldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu hangi uygulama ?
-
Semih Ö. Yavaştan hazırlıklarımızı yapalım beyaz güzellik geliyor çünkü
Semih Ö. Yavaştan hazırlıklarımızı yapalım beyaz güzellik geliyor çünkü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hazırız bırak gelsin daa
-