Samsun’da az önce deniz seviyesinden 200m üzerine çıktım saf kar yağıyordu yolların kenarları falan beyazlamıştı.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Batı Karadeniz de kar yağışları deniz etkili mi olacak yoksa cephe geçişi gibi mi. Merak ettim.
-
Bu sezonun Zonguldak açısından en iyi diyagramı sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sezonun Zonguldak açısından en iyi diyagramı sanırım
Gerçekten harika çarşambayı perşembeye bağlayan gece iyi kütleler yakalanırsa 2 3 cm de birikim yapabilir belki
-
Konumumda anlık hafif grapuel var.
-
Batı Karadeniz de kar yağışları deniz etkili mi olacak yoksa cephe geçişi gibi mi. Merak ettim.
deniz etkili
-
Zonguldak Valiliği uyarısı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çivi gibi soğuk var dışarıda şuan
-
Lapa lapa kar yağıyor. Çatılar ve bahçeler beyazlamaya başladı. Gözümüz aydın. Semih Ö.
-
Lapa lapa kar yağıyor. Çatılar ve bahçeler beyazlamaya başladı. Gözümüz aydın. Semih Ö.
Gözümüz aydın darısı bekleyen arkadaşlara Asıl şov da akşama gibi inşallah
-
Anlık Zonguldak Kilimli çok yoğun bir kar yağışı hakim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yerler tuttu bunun üstüne daha da yağdı tabi
Yerler tuttu bunun üstüne daha da yağdı tabi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Merkezi sıyırdı o kütle
-
Merkezi sıyırdı o kütle
Kilimli merkezine de hiç tutmamış çatılarda dahi falan hiç yok ben biraz yüksekteyim ondan avantaj yağış azalınca burda da erimeye başladı.
-
- Resmi Gönderi
Video atarmısın sosyal medyada paylaşmak için
-