Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Ne yerde ne havada ne de hava durumunda hiçbir şey yok tatil oldu gerçekten çok ilginç

Yarın çok kuvvetli yağış ve karayel bekleniyor ondan dolayı tatil ettiler büyük ihtimal.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Kastamonu 300 metre radar boş olmasına ragmen güzel yağış var halada yağıyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

Tüm fotoğraf ve videolar için teşekkürler arkadaşlar, kar bölgemize çok yakışıyor hele ki kıyılarımız da örtüye kavuşursa..

Samsundan doğuya gittikçe kar durumu çok çok azaldı samsundan doğusu hele ki batı karadenizi bence gayet güzel anlar yaşadı bu sene içinde tekrar yaşarız inşallah.

Saadet dün sabah erken saatlerde kalktım orduda arabaların üzerinde örtü, yağış olarakta güzel yağış vardı, Of’ta bir işim olduğundan dolayı yolculuk boyunca Giresun taraflarında belli bölgelerde yollarda birikinti belli bölgelerde yağış olarak güzel kar yağışı vardı, sabah trafiğiyle birlikte Trabzona denk geldim hava gayet güzeldi zorlasak güneşi görecektik, Of’a geçtiğimde ise Tünelden çıkar çıkmaz başka bir hava vardı, lapa lapa kar yağışı vardı şaşırtıcı idi gerçekten gün içinde de kky devam etti orada daha sonra foruma doğru geçince Trabzonda gerçekten güneşi gördük, sonrasında orduya doğru gittikçe ara ara kar yağışları gördük. Galiba Trabzon biraz şanssız 😅

• Zonguldak için görsel anlamda güzel bir sistem oldu yerde kar icin benim beklentimin altında geçti bakalım 1-2 sistem daha alabiliriz umarım suan ki modellemeler buna elverisli degil ama degisedebilir.

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

• Saadet dün sabah erken saatlerde kalktım orduda arabaların üzerinde örtü, yağış olarakta güzel yağış vardı, Of’ta bir işim olduğundan dolayı yolculuk boyunca Giresun taraflarında belli bölgelerde yollarda birikinti belli bölgelerde yağış olarak güzel kar yağışı vardı, sabah trafiğiyle birlikte Trabzona denk geldim hava gayet güzeldi zorlasak güneşi görecektik, Of’a geçtiğimde ise Tünelden çıkar çıkmaz başka bir hava vardı, lapa lapa kar yağışı vardı şaşırtıcı idi gerçekten gün içinde de kky devam etti orada daha sonra foruma doğru geçince Trabzonda gerçekten güneşi gördük, sonrasında orduya doğru gittikçe ara ara kar yağışları gördük. Galiba Trabzon biraz şanssız 😅

İşte ben de ofun 10 dk gerisindeyim düşün ne kadar şanssız olduğumu 😂

• Resmi Gönderi

Kastamonu 300 metre radar boş olmasına ragmen güzel yağış var halada yağıyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Buda güzelmiş, güzel kare .Eline sağlık

• İşte ben de ofun 10 dk gerisindeyim düşün ne kadar şanssız olduğumu 😂

Saadet de aynı ben gibi kar yağışını kendi bulunduğu konumdan görmek istiyor. Kara başka yere görmeye gitmek istemiyor.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙