Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hem ana çıktı hem kontrol en soğuk senaryo, sevindik ama bu da bi gerçek -
Yani hocam
-
- Resmi Gönderi
Estağfurullah haddime değil ancak vade uzun, elbette takip edeceğiz umarım diğer senaryoları yanına çeker ikisi de
-
Hem ana çıktı hem kontrol en soğuk senaryo, sevindik ama bu da bi gerçekSenaryoların çok bir önemi yok bence ona bakarsak öğlen çıkan çıktıda daha soğuk senaryolar vardı. Akşam sonra böyle yaptı
-
- Resmi Gönderi
Senaryoların çok bir önemi yok bence ona bakarsak öğlen çıkan çıktıda daha soğuk senaryolar vardı. Akşam sonra böyle yaptı
Katılıyorum, diyagramlar her güncellemede bambaşka oluyor önceden böyle değildi bu sene böyle çok fazla oldu, yine öyle olup bizlerin lehine sonuçlanmasını diliyorum elbette
-
Bu neymiş ya
-
Bu neymiş ya
Kırımdan Uzanan dek hattı resmen 1 Ocak 2016 yı hatırlatıyor bana
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Batı Karadeniz için bence bundan iyisi zor olurdu, Orta ve Doğu Karadeniz için de gayet iyi artık o beklenen saf kar görülebilir doyasıya, bozmadan güçlenerek gelsin inşallah -
Batı Karadeniz için bence bundan iyisi zor olurdu, Orta ve Doğu Karadeniz için de gayet iyi artık o beklenen saf kar görülebilir doyasıya, bozmadan güçlenerek gelsin inşallahAmin inşallah
-
- Resmi Gönderi
2-3 gün daha beklemek lazım, heveslenmeyelim diyoruz da elde değil
çok kötü güncellemeler de görebiliriz hazır olmak lazım bunlara da sistem kuş bile olabilir sabırla izlemeye devam
-
2-3 gün daha beklemek lazım, heveslenmeyelim diyoruz da elde değil
çok kötü güncellemeler de görebiliriz hazır olmak lazım bunlara da sistem kuş bile olabilir sabırla izlemeye devam
Eskiden 144 168 de sistem görsek yara yara gelirdi. Şimdi hala heveslenemiyoruz ama bütün modeller sistem vermiş. Sadece belli başlı ayrışmalar var iyi kötü sistem gelecek bence her türlü
-
Mis gibi doğa havası tıp fakültesinin oradan kare
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Efsane yaklaşıyor
-