- Resmi Gönderi
Ben çok beğendim, ülke geneli vuracak olması da cabası bozmaması dileğiyle
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen çok beğendim, ülke geneli vuracak olması da cabası bozmaması dileğiyle
Efsane yaklaşıyor
Senin nicki güncellemen gerekebilir
Senin nicki güncellemen gerekebilir
Hocam çalışmalara baslamak lazım 2020 nin babası geliyor
Hocam çalışmalara baslamak lazım 2020 nin babası geliyor
korkmadan ürkmeden gelsin, bekleyeni çok
17-19 Şubat arası bize görünen sistemin Avrupa'ya kaçma ihtimali yok kaçarsa kafkaslara o da karadenizi sıyırıp gider ancak peşine gelecek olan sistem direk bize iner hiç bir şey net değil ancak karadeniz olarak %40 hazırlanmak gerektiğini düşünüyorum
Ben bölgemiz için bu sistemden pek ümitli değilim. Bugün modeller biraz güzel görüntüler verse de bu akşamdan itibaren fazlasıyla törpü yiyeceğini düşünüyorum. Sistem ya da sistemlerin bizim coğrafyaya gelene kadar ne duruma geldiklerini önceki gelen sistemlerde gördük. Bu sefer de böyle bir manzara olması ihtimali çok yüksek.
Sahiller kar görecek mi bu sefer ?
Sahiller kar görecek mi bu sefer ?
Böyle gelirse kar görmek kesin
Sabah tıp fakültesinde kampüs tarafında zaman zaman kar atıyordu rakım etkisi çok bariz fark ediliyor merkezde yağmur vardı
Sabah tıp fakültesinde kampüs tarafında zaman zaman kar atıyordu rakım etkisi çok bariz fark ediliyor merkezde yağmur vardı
Evet bugün evimin karşısındaki gelik tepelerinde ağaçların üstü komple kar oldu
Semih Ö. Fatih sitesi taraflarından graupel kar haberleri geliyor burda bişey yok
Semih Ö. Fatih sitesi taraflarından graupel kar haberleri geliyor burda bişey yok
Oralarda yağar rakımı yüksek teyzemde fatih sitesinde yağar oralara
168. Saatte sistem Samsun'a giriş yapıyor artık vade yaklaştı Allah'ını seversen Gel 2017 den sonra kış göremedik arkadaş gel unuttur bize Son 8 seneyi yeter artık
Hocam Samsun'da durum ne olur tutma olasılığı varmı
Gfs öğle kontrol 150 saat yoğun karlı diyor