Gfs güncellemesine göre sistem gelirse tüm Karadeniz kıyıları en az 20 cm kar alır ama bu soğuk ne kadar güçlü gelecek ne denli gelecek henüz belli değil ama sistem gelecek o belli az daha sabır ya vezir olacağız ya da rezil az daha sabır...
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam Samsun'da durum ne olur tutma olasılığı varmı
Sistemi almamız kesinleşsin bilgi verilir. Son GFS güncellemesiyle tutma ihtimali elbette var.
-
- Resmi Gönderi
Senaryolar gayet güzel, biraz daha beklemek gerek bölge özelinde değil ülke geneli için diyorum bunu, inşallah yüz güldürecek görüntüler göreceğiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
Senaryolar gayet güzel, biraz daha beklemek gerek bölge özelinde değil ülke geneli için diyorum bunu, inşallah yüz güldürecek görüntüler göreceğiz
Akşam güncellemesiyle bozdu yav
-
- Resmi Gönderi
Çift haneli saatlere kadar bekleyelim bakalım gelirse buradayız, gelmezse onun geldiği yere kadar biz gideriz. Kapımızın önüne yağsın inşallah
-
Sistem beklentinizi işaretlediğim alana yönlendirin eger asor bu alanda tutunamazsa sistem 500 km üstümüzde pide olur ve Afrika'nın sıcağı ile kavruluruz,modelde burayı takip edin gerisi gelecektir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Snow Hound ne sistemdi be
-
- Resmi Gönderi
-
Önceden Samsun boşluğu meshurdu şimdi trabzon boşluğu 😁
-
- Resmi Gönderi
soçi alçağı bunları üzüyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben Trabzon'un batisindayim yoroz sıkıntısı yok hocam ama akçaabat Trabzon merkez belki biraz daha doğusu sochi sıkıntısı var bu görüntüde kötü görüntü ama Diyagrama göre böyle bi durum olmaz diyor
-
- Resmi Gönderi
Ben Trabzon'un batisindayim yoroz sıkıntısı yok hocam ama akçaabat Trabzon merkez belki biraz daha doğusu sochi sıkıntısı var bu görüntüde kötü görüntü ama Diyagrama göre böyle bi durum olmaz diyor
Elbette vade çok uzun çok sular akar altından şakasını yapıyoruz da gerçekten bazen inadı tersten tutuyor
-
Trabzon’dan taşınmama ramak kaldı 😂
-
- Resmi Gönderi
Trabzon’dan taşınmama ramak kaldı 😂
İstanbula hiç geldn mi
-