Tüm Karadeniz sahili dersek daha genel bi cümle olur hocam. Gayet güzel bir çıktı
Kesinlikle tüm Karadeniz kıyıları çok iyi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTüm Karadeniz sahili dersek daha genel bi cümle olur hocam. Gayet güzel bir çıktı
Kesinlikle tüm Karadeniz kıyıları çok iyi
Bu sistemi kazanan gefs dir bence
%90 Karadeniz sistemi denilebilir artık, Gefs ve Gfs 300lü saatlerden bu yana gördü haklarını vermek gerek. Tüm kıyılar güzel kar görebilecek potansiyeli barındırıyor.
Hafta başı artık hemen hemen cm, rüzgar vs vs muhabbetlerine girilebilir.
Hayırlısıyla gelsin özledik ..
22 Şubat’a kadar beklenen kar miktarı
Cerkes55 hocam samsunu en iyi aramızda siz biliyorsunuz sadece merakımdan soruyorum cm işi daha cok erken ama kabaca tahminiz nedir Canik için
ACİLEN KARADENİZ AHALİSİİ GEM'E BAKINNN
Orta ve Doğu Karadeniz
Ecmwf güncellemesinde görüşmek üzere
ACİLEN KARADENİZ AHALİSİİ GEM'E BAKINNN
Batı Karadeniz'den artvine kadar tüm Karadeniz kıyıları sahil bazından bahsediyorum en az 20-25 cm alır bu görüntüde merak etmeyin ama iyiden iyiye dogularsa Kafkaslara kaçacak yoksa 😁
gfs kontrol kontrolden çıktı şöyle gelse espiye görele eynesil beşikdüzü hattı 1 m derdim net şekilde
Kritik güncellemelerden bir tanesi başlıyor gece ecmwf güncellemesi için model sayfasına 🏃🏼♂️
Ecmwf yi beğenmedim saçma bir güncelleme oluyor ve ötele ötele nereye kadar
Bi öteleme yok ki hocam, 120li saatlerle asıl beklediğimiz sistem giriş yapıyor artık
Öteleme var soğuk girişi anlamında 20 Şubat'ta giren -12 ler 22 şubata sarktı elbet değişir de bu ecmwf 2 gündür 6 saatte bir öteleme yapıyor can sıkıcı bir durum uzatmamak lazım artık 17-18 kaçtı bu kaçmasın
Görüntüler çok güzel, tüm kıyılarımız özlediği kar miktarlarına kavuşacak Allahın izniyle