Arkadaşlar ben karadeniz sorumlusu değilim veri analiz uzmanı da değilim 2008 yılından bu yana bu işe gönül vermiş bazı forumlarda yöneticilik yapmış hatta ve hatta burada da yöneticilik yapmış bir bireyim. İşten dolayı artık forumlara katkı veremedim ama artık kafam rahat kendimi yenilemeye başladım. Gelelim bu sisteme ben burada bu sistem orta Karadeniz'den girer demiştim ve öyle olmaya da evrildi neredeyse şimdi görüyorum sosyal medyada Marmara'da yaşayan arkadaşlar Karadeniz'de yaşayan arkadaşlara "sen neden Karadeniz'de yaşıyorsun diğeri sen neden marmaradan çıkmıyorsun" gibi bölge kavgası yapmaktadır. Bizler burada tahmin yapar yapılan tahminleri bilen yada bilmeyen her kim olursa olsun anlatırız. Biz bu gelen sistemleri kafamıza göre değil bir çok algoritmaya göre yorumluyoruz. Bir model yorumlaması ile ne sistem gider ne sistem gelir o modelin alt tabanında çok faktör var. Yani burada neden doğuya gitti orası kar almasın burası yağmur alsın bu işler çocuk işleri maalesef bizim coğrafyamız zaten başlı başına zor bir coğrafya her kış şartlarında ABD'de ohayo gibi ya da Japonya'da Onihiro gibi kentlerimiz yokki her sistemde 100 cm kar alalım artık birşeyleri idrak etme zamanı geldi oda küresel ısınma dünya ısınıyor arkadaşlar hemde haddinden fazla ısınıyor ama bu kar yağmayacak anlamına gelmiyor artık eskisi kadar uzun süreli soğuklar pek olmayacak bunları artık bilelim ve kimsenin kalbini kirmayalim...
Sevgi ve saygılarımla