Hocam tekrardan hayırlı olsun Cerkes55 . Haftaya cumartesi akşam Samsunspor-Rize maçı ertelenir mi ?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam tekrardan hayırlı olsun Cerkes55 . Haftaya cumartesi akşam Samsunspor-Rize maçı ertelenir mi ?
%65 ertelenir şuan ki verilere göre
-
Üstadlar yeri burası mı bilmiyorum ama 7 tane hava durumu uygulaması var, hangisi daha isabetli tahmin yapar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Üstadlar yeri burası mı bilmiyorum ama 7 tane hava durumu uygulaması var, hangisi daha isabetli tahmin yapar
Burada oluversin atmışsın sıkıntı yapmaz.Bilen arkadaşlar cevap verirler Wind popüler,takip içinde iyi derler
Bende aşağıda olan var, tahminlerin başarısı genelde yüksek
Anıtkaya, Afyonkarahisar için 10 Günlük Hava Tahmini - The Weather Channel | Weather.comThe Weather Channel ve Weather.com'dan yüksek ve düşük sıcaklıklarla, yağış ihtimaliyle Anıtkaya, Afyonkarahisar için en doğru 10 günlük hava tahminiyle hazır…weather.com -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bana göre windy isabetli 3 modelin yagisyve soğuklarının gösteriyor ayrıca radar uygulaması da isabetli
-
- Resmi Gönderi
Karadeniz mateme neden büründü 😁
-
Karadeniz mateme neden büründü 😁
Sessizce sakince bekliyoruz . Yaklaşık bir haftadır sistem bize veriyor ve modeller de hiç bozmadı kendi şehrimin adına konuşayım ve bu saatten sonra da çok zor bozacağını düşünüyorum. Çok şükür uzun bir aradan sonra güzel bir yağış alacağız ve sessizce sistemi bekliyoruz ❄️🥶
-
Semih Ö. Nerelerdesin ya bu efsane sistemin takibinde neden ortalıkta yoksun sen?
-
- Resmi Gönderi
⚠️ uyarı: 18-25 Şubat arası şehir farketmeksizin tüm Karadeniz kıyı,iç ve yüksek kesimlerin de son 10 yılın en sert soğuk ve kar yağışları meydana gelecektir. Lütfen bu tarihler arası şehirler arası yolculuk yapmayınız . Zorunlu bir hal olarak yolculuk yapacak herkesin kış lastiği takması ve zincirini mutlaka ve mutlaka arabasında bulundurması Gerekmektedir.
-
⚠️ uyarı: 18-25 Şubat arası şehir farketmeksizin tüm Karadeniz kıyı,iç ve yüksek kesimlerin de son 10 yılın en sert soğuk ve kar yağışları meydana gelecektir. Lütfen bu tarihler arası şehirler arası yolculuk yapmayınız . Zorunlu bir hal olarak yolculuk yapacak herkesin kış lastiği takması ve zincirini mutlaka ve mutlaka arabasında bulundurması Gerekmektedir.
Hocam son güncellemede Samsun da sıkıntı yok değil mi yağış ve dek açısından ?
-
Tokat Erbaa için yağış neredeyse yok gibi bişi salı günü yağış güzel onda da soğuk yetersiz maalesef diğer günler de yağış yok denecek kadar az kuru soğuk
-
- Resmi Gönderi
Hocam son güncellemede Samsun da sıkıntı yok değil mi yağış ve dek açısından ?
Problem görmüyorum
-
- Resmi Gönderi
Tokat Erbaa için yağış neredeyse yok gibi bişi salı günü yağış güzel onda da soğuk yetersiz maalesef diğer günler de yağış yok denecek kadar az kuru soğuk
Sizin alacağınız yağış cephe yağışı oda maalesef tokat - çorum hattında sorun yaşatıyor sistem ne kadar batilarsa o kadar kuru soğuk olacak ne kadar dogularsa o kadar kar yağacak ortasını bekliyoruz
-
Sizin alacağınız yağış cephe yağışı oda maalesef tokat - çorum hattında sorun yaşatıyor sistem ne kadar batilarsa o kadar kuru soğuk olacak ne kadar dogularsa o kadar kar yağacak ortasını bekliyoruz
Sizin tahmininiz ne olur
-
- Resmi Gönderi
Sizin tahmininiz ne olur
Kastamonu - ordu arası soğuk girişi bekliyorum öyle olursa yağışta olur
-