Hocam sistem Karadeniz üzerinden girerse iç Anadolu için olumlu bir sonuç doğururmu
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam sistem Karadeniz üzerinden girerse iç Anadolu için olumlu bir sonuç doğururmu
Ecmwf i bi görelim, öğlen çıktısında soğuklar daha güçlü ve geniş alana yayılıydı aynı şekilde devam ederse takip ederiz yine birkaç güncelleme daha görmek lazım sistemin çözülmesi için
-
- Resmi Gönderi
GFS akşam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dediğim gibi ana çıktı sıcak çıktı olarak geldi. GFSnin 850 hPa sında da problem olduğunu düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
UKMO kadar doğulu olmaz, bir tık Sinop tarafına kaydığın düşünün
-
- Resmi Gönderi
Aynı şekilde ICON gibi de olacağını sanmıyorum, yine bir tık Sinop tarafından inecek diye düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
Pandora hocamın dediklerine katılıyorum ne bu kadar batılı ne de çok dogulu gfs batilama trendinde tek kaldı ecmwf yi beklemekte fayda var Türkiye'nin tüm Kuzey kesimleri bu sistemden etkilenecek ama herkes kendi evinin önüne 1 metre kar bekliyor çok saçma...
-
- Resmi Gönderi
Pandora kardeşim, hiç bir üye ile sistem konusunda ağız dalaşına girmeyelim. Lütfen rica ediyorum. Biz işimize bakalım.
-
Ecmwf yine aynı geldi Pandora hocam haklısınız . Gfs her zamanki gibi bir şeyler deniyor.
-
Pandora kardeşim, hiç bir üye ile sistem konusunda ağız dalaşına girmeyelim. Lütfen rica ediyorum. Biz işimize bakalım.
Hocam kusura bakmayın bundan sonra daha dikkat edicez anlayışınız için şimdiden teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
ECMWF sistemi doğulu verdi.
Anlaşılan daha çok uğraşcaz
-
Ecmwf yine aynı geldi Pandora hocam haklısınız . Gfs her zamanki gibi bir şeyler deniyor.
Akşam çıktısını paylaşabilirim isterseniz yoksa güncellemeden mi takip edelim ?
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf ısrarını devam ettiriyor, gfs şu an yalnızlara uğruyor, tekrar ediyorum az çok belli oldu Kastamonu-Sinop ve tüm şehirlerimize güzel kar inşallah
-
- Resmi Gönderi
Akşam çıktısını paylaşabilirim isterseniz yoksa güncellemeden mi takip edelim ?
Teşekkürler ben gördüm zaten, güncellemeden takip edelim hep birlikte erken iş yapmayalım
-
Zonguldak diyagramı temp 500 senaryo ortalaması -40 düşüyor bu da -42 bulutunun Zonguldak'tan geçmesi ihtimalini gözler önüne seriyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Snow Hound bence sistemin yıldızı batı Karadeniz olur.
-