Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Samsun'un Vezirköprü ilçesinin köylerinde şuan yoğun kar var
-
ULL çekirdeğinin tam merkezinde olunca böyle oluyor 2017 de ordu da yaşandı bu durum çevre iller en az 40 cm kar almıştı
Bu İzlanda’ya rağmen çekirdek Zonguldak tan giremez. Rahat olun
-
Muhtemel Sinop’tan girecek
-
ULL çekirdeğinin tam merkezinde olunca böyle oluyor 2017 de ordu da yaşandı bu durum çevre iller en az 40 cm kar almıştı
Ecmwf ye göre çekirdek Zonguldak'tan girmiyor
-
Ecmwf ye göre çekirdek Zonguldak'tan girmiyor
Hocam bir ara üzerimizden girecek gibi göründü ama. Bana gore hala mümkün değil. Samsun tarafına bile kayabilir.
-
Hocam bir ara üzerimizden girecek gibi göründü ama. Bana gore hala mümkün değil. Samsun tarafına bile kayabilir.
Bakalım nolcak yarın akşam belli olur bence çünkü 21 inde giriyor gözüküyor 72 saate girmiş oluyoruz
-
Çocukluğumdan beri hava takip ederim hocam. Yaşım 58. Sinop veya daha doğusundan girecek. Ülke için de en iyisi bu. Çok fazla batilamasi istanbuka bile iyi gelmez. Bunu neden söylüyorum. İzlanda’ya bakarak. Bu akşamki verilere göre bu baskıyla daha batıya gelemez. Saygılar.
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar 1 metre kar yağmayacak yağacak olan yağışları iyi değerlendirin keyfini çıkarın her yere kar yağacak
-
Ah Bolu'da olmak vardı şimdi
-
- Resmi Gönderi
Furkan K. sonuç bu oluyor işte
-
- Resmi Gönderi
Karadeniz'in dolu olması DEK gösteriyordu dimi hocam şu işi çözecem artık
Modeller bizim dağlarımızın denize bu kadar yakın olmasını çözemiyor aslında o yüzden bizi hep böyle kara gömüyormuş gibi gösteriyor. Kıyılarımız için kar haritasına baktığımızda genelde deniz üzerini baz almalıyız, ha ne kadarı almalıyız orası göreceli çokta açığa gitmeye gerek yok
-
Furkan K. sonuç bu oluyor işte
Çerçevelet duvara as mükemmel bir çıktı ❄️🥶🙏
-
Pandora 2 akşam önce bir tartışma vardı ve sen sistemin aynen bu şekil Sinop Kastamonu arasından geleceğini ön görmüştün ve bu akşam o sonuca canlı canlı şahitlik ettik sistemin başlamasına hemde 48 saat kala tebrik ederim.
-
tüm dostlara hayırlı geceler:)merhabalar
-