Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Konumum adına bu sistem muamma görücez bakalım diyorum

Ecmwf gibi olmaz umarım. GFS gibi olursa yine idare eder. Arpege'de vortex vermiş cumartesi gününe ne olacağı belli olmaz

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

Marmarali bir kar sever olarak şöyle kıyıda köşede sizi rahatsız etmeden durabilirmiyim?:-(

Bende bir samsunlu olarak herşeyin iyisini anlatmak olmaz bazende kötüyü konuşmak gerekiyor o yüzden hoşgeldin 🙋

Gelen soğuk hava çok güzel kar yağışları bırakacaktır bunda hiç bir şüphem yok. birileri gibi ben size burada sahillere metrelik kar yağacak diyip etkileşim kasmıyorum.

Her bölgenin topografik yapısı farklıdır.

Sistem Batıladı Doğuladı Kavgası yapacağınıza sistemin içinde bulunan bazı olumsuz durumları da aktarın millete,bu şekilde ben bilgiliyim diyemezsiniz.

Haftalardır gözüme kestirdiğim bir durum var SOCHİ !

Haritada göründüğü gibi sochi civarında oluşan AB eğer döne döne Samsun'a inerse soğuğu kırpar yağışı azaltır havada yıldız bile sayarız şuan Samsun'dan giriş yapmıyor ama yapabilir de bu durum Samsun Giresun arasında bir yere inecek ama nereye inecek henüz belli değil.Kar yağmayacak anlamına gelmiyor yine kar geliyor ancak sistemin içinde yağışın ve soğuğun kırılması hiç istemeyeceğimiz bir durum

Her Güzelin Bir Kusuru Olduğu Gibi

Her Güzel Sisteminde Bir Kusuru olur Takibe Devam 🙋

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Sochi ab son ana kadar değişkenlik gösterecektir.Son doğulama ile birlikte 850 ve 500 oldukça güçlenmiştir.Sochi soğuğu kırsa da -9 un altını göreceğimizi sanmıyorum.Geçişten sonra etkili kar yağışları almaya devam edeceğiz.

• Sochi ab son ana kadar değişkenlik gösterecektir.Son doğulama ile birlikte 850 ve 500 oldukça güçlenmiştir.Sochi soğuğu kırsa da -9 un altını göreceğimizi sanmıyorum.Geçişten sonra etkili kar yağışları almaya devam edeceğiz.

-9c altını görmezse icon aifs verileri çok iyi çünkü.