Perşembe akşam saatlerinden Cuma akşam saatlerine kadar Samsun-Giresun hattında görülecek kar yağışları ortalama 24 saatlik sürede tahmin edilen değerlerin üzerinde birikime yol açabilir.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mgm batı Karadeniz’e neye göre kuvvetli vermiş 😂😂😂🥲🥲
-
Mgm batı Karadeniz’e neye göre kuvvetli vermiş 😂😂😂🥲🥲
Ecmwf göre veriyorlar demek ki ecmwf öğlen değişecek
-
Var mi daha güzeli o da bizden birisi 😳😳
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Semih Ö. Sadece arpegeye bak diyorum. Başka da bişey demiyorum.
-
Cerkes55 hocam gfs öğle. Güncelinde ab samsunu gömmüş bu haliyle gelirse beklentiniz nolur
-
Arpege batı Karadeniz’e ne yapmış ya çok sancılı sistem ya herro ya merro
Semih Ö. Sadece arpegeye bak diyorum. Başka da bişey demiyorum.
-
O ab'yi alan yer 30 cm ekler
-
Basınç olarak Blackane'e benziyor
-
Arpege batı Karadeniz’e ne yapmış ya çok sancılı sistem ya herro ya merro
Şov yapmış şov inşallah onun gibi gelir ayrıca cumartesi günü için ecmwf de iyi kar verdi.
-
-
- Resmi Gönderi
Cerkes55 hocam gfs öğle. Güncelinde ab samsunu gömmüş bu haliyle gelirse beklentiniz nolur
Bu şekilde gelirse samsun 1 gecede 20 cm kar alır
-
- Resmi Gönderi
Yağış haritalarına bakarsak akşam yağışla birlikte kar yağışı var ancak asıl yağış yarın sabahtan itibaren başlıyor bazen radar alçak irtiba bulutlarını çözemiyor bunu Samsun'da çok yaşadım sürpriz olurmu olmaz mı göreceğiz
-
- Resmi Gönderi
Hocamın dediği gibi alt tabaka bulutlar radarda gözükmez, bizler artık radar takibi yapacaz, sistemimiz bu akşam giriş yapıyor akşam saatleriyle birlikte yağışta başlar
-