sayın hocalarım son görüntülere göre kastamonu merkez kısmı ne olacak derseniz 3-5 havada kar gördük ama hiç denildigi gibi 15-20 cm bi kar göremedik daha ?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
sayın hocalarım son görüntülere göre kastamonu merkez kısmı ne olacak derseniz 3-5 havada kar gördük ama hiç denildigi gibi 15-20 cm bi kar göremedik daha ?
Kastamonu'un kıyıları daha şanslı özellikle cide,İnebolu gibi yerler ancak merkezde de tatmin edici kar görülecektir özellikle cuma cumartesi günleri.
-
- Resmi Gönderi
Yağış alan arkadaşlar, görselleri burada da kullanalım.Bolge konusunda mesaj aralarında kalır,burada sayfa sayfa, tarihli olarak,arka arkaya bakılabilir.
-
- Resmi Gönderi
Dur bakalım daha sistem girmedi ülkeye ohoooo siz bu sabırla bu yaşınıza kadar iyi gelmişsiniz
-
Snow Hound hocam arpege için ne düşünüyorsunuz. Israrına ne diyorsunuz.
-
Snow Hound hocam arpege için ne düşünüyorsunuz. Israrına ne diyorsunuz.
Bugün istanbulda olanları gördükten sonra beni aşırı derece de umutlandırıyor. Yağış konusunda tutarlılığı yüksek bir model bakalım görelim.
-
Bugün istanbulda olanları gördükten sonra beni aşırı derece de umutlandırıyor. Yağış konusunda tutarlılığı yüksek bir model bakalım görelim.
Valla arpegeye helal diyorum. Selamlar
-
Dur bakalım daha sistem girmedi ülkeye ohoooo siz bu sabırla bu yaşınıza kadar iyi gelmişsiniz
hocam bir taraftan heycan yaşayıp bir taraftan hayal kırıklıgı gibi oldugu için heycandan sanırım
-
Zonguldak olarak kesinlikle boş geçmeyiz diye düşünüyorum böyle bir potansiyeli
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yerel basın abartmaya başladı
-
Bakalım denizde üretimler ne zaman başlayacak
Yerel basın abartmaya başladı
-
Arpege 23 Şubat 09:00'a kadar toplam yağış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ICON 12z Toplam Kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Samsun radarı biraz dolmaya başladı ama bir şeyler olur mu +200 rakıma çıktım saf kar yağıyor ve yerde 7-8 cm kar var
-
- Resmi Gönderi
21-22 den sonra artık ufak ufak başlayacağımızı düşünüyorum son verilere bakınmadım ama
-