Cerkes55 hocam samsun için yağış gece dahamı kuvvetli
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Zonguldak cılız ve orta kuvvet kütleler alıyor akşama doğru kütlelerin gücü artar diye tahmin ediyorum.
-
Öylede oldu hafif serpistirdi
-
- Resmi Gönderi
Cerkes55 hocam samsun için yağış gece dahamı kuvvetli
Yarın sabaha kadar hafif orta şiddette kar yağışı olacak dekler devreye girmeye başladı vurduğu yerde çok güzel işler çıkarır
-
Şu soğukta bile erime yapıyor karlar üzücü ama cuma cumartesi pek erime yapmaz diye düşünüyorum
-
Masum köylüler gibi radar başında kütlelerin gücünü arttırmasını bekliyorum
-
Masum köylüler gibi radar başında kütlelerin gücünü arttırmasını bekliyorum
Hocam arpege kazandı galiba. Afad dan da uyarı geldi Zonguldak için.
-
Kütleler artmaya başladı. Akşama doğru güçleri artacaktır. Oluk oluk üstümüze akabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Cuma aksami icin cok umitliyim Zonguldak adina
-
Cuma aksami icin cok umitliyim Zonguldak adina
Tüm parametreler çok iyi yarın öğleden sonra cumartesi sabahına kadar özellikle
-
kastamonuya gelen kütleler eriyip giremiyor gene şaşırmadık kastamonu adına foss çıkan bi sistem oldu
-
- Resmi Gönderi
kastamonuya gelen kütleler eriyip giremiyor gene şaşırmadık kastamonu adına foss çıkan bi sistem oldu
Fena acı bir soğuğunuz var ama yarın gece biraz fazla yağış şansı ve Cumartesi gecesi de var yağış ama az çok ne kadar olabilir?
En fazlası ve güzeli olsun inşaallah
-
Fena acı bir soğuğunuz var ama yarın gece biraz fazla yağış şansı ve Cumartesi gecesi de var yağış ama az çok ne kadar olabilir?
En fazlası ve güzeli olsun inşaallah
sizce hocam bugun akşam ve gece ne olur yağış haritaları yagış var diyor ama radar bomboş çözemedim
-
Semih Ö. zonguldak saat 6 gibi güzel kütleler alacak gibi deniz üzerinde güzel kütleler oluştu.
-