Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Karadeniz olarak doydunuz inşallah

ben doydum açıkcası hala yağıyor mezosiklonun girişinde dışardaydım dibine kadar yaşadım sistemi ama mezosiklon olmasaydı çok daha fazla dek yağışı alırdık diye düşünüyorum ben tarihi rekor gelirdi trabzon merkez de istediğinini buldu diye düşünüyorum sevindim bu duruma

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen 8 Subat 2020 (24 Şubat 2025 18:02).

• Doğu Karadeniz hariç her sene yarım metre kar alıp sadece 2 yıldır kar almayan kuruduk bittik diyen Karadeniz'den bahsediyorsan doymamislardir 🤥

Doymadım o yüzden martta bir sistem daha Selam

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Trabzon Beşikdüzü rakım 10 güzel örtü yaptık 👀👀❄️❄️

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen 8 Subat 2020 (25 Şubat 2025 09:10).

• Harici İçerik www.instagram.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

• Resmi Gönderi

Harici İçerik www.instagram.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Allah rahmet eylesin 😔

• ZONGULDAK'TA SOĞUK REKORU

Zonguldak’ta her ne kadar kar yağışı bugünden itibaren son bulsa da , soğuk hava devam edecek.

Bu zamana kadar Zonguldak'ta en düşük sıcaklık (1939-2024 arasında) ; 4 Şubat 1950 yılında eksi (-) 8 derece ölçülmüştü. Bugün sabaha karşı; saatler 04.00 göstergesinde (24 Şubat 2025 ) eksi (-) 9 derece ile rekor kırmış oldu. Bu gece yani 24 Şubat 2025 , saatler 23.00 gösterirken eksi (-) 11 derece ile tüm zamanların en soğuk gecesi yaşanması bekleniyor.

Zonguldak'ta bu zamana kadar en yüksek sıcaklık ise ; 22 Haziran 1942 yılında ölçüldü . 40.5 derece sıcaklık ile en yüksek sıcaklık ölçülürken; Şubat ayı içinde ise ortalama en yüksek sıcaklık 2010 yılında 22 Şubat’ta 26,7 derece kaydedilmişti.

Şehrimizde normalde Şubat ayında ortalama sıcaklık 6,4 derecedir. Bu da bu gece yaşanacak olan soğuk havanın ortalamanın 17 derece altına düştüğünü gösteriyor.

Zonguldak’ta en yüksek basınç ise 1045.2 mb ile 1 Ocak 1973 yılında Ereğli’de yaşandı.

Zonguldak’ta bu zamana kadar en çok kar yağışı 22 Ocak 1961 yılında gerçekleşti. Yağan kar kalınlığı şehir Merkezinde 105 cm olarak ölçülmüştü.

Hayati Yılmaz ile

Zonguldak Tarih

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

• Resmi Gönderi

Yıllar Yıllar sonra efsane bir sistemin daha sonuna geldik.

Ahmet'in evinin önüne de kar yağdı

Mehmet'in evinin önüne de kar yağdı

Kimine fazla kimine az bir şekilde karadeniz komple boydan boya kar yağışlarına kavuştu

Bana sorarsanız bu sistemin yıldızı kıyı ili

Her zaman yağışta problem yaşayan Samsun olmuştur. Denize sıfır noktası 30 cm üst mahalleler 50 cm kar aldı. 2017 den sonra karadenize gelen en sert kış oldu.

Yağış yoğunluğu konusunda 2017 yılında yaşadığımız ULL sistemini geride bıraktı.

Batı karadeniz

Orta Karadeniz

Doğu Karadeniz

Harika kar yağışları aldı ve hala finali rize ve Artvin bölgesi yapmaya devam ediyor.

GODZİLLA' ya bize yaşattığı herşey için teşekkür ederim unutmayacağız