Control Controlden Çıkmış :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturControl Controlden Çıkmış :D
8 Aralık pazar günü Batı ve orta karadenizin bir bölümünde orta kuvvet sağanak yağış görülecektir (bolu,karabük,zonguldak,bartın kısmen kastamonu sinop kalıntı sağanak görebilir)
Onun dışında kayda değer bir yağış beklenmemektedir!
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Bugün Bolu ve kastamonun’nun yükseklerinde yağışlar kky ve kar olarak görülecektir!
Karadeniz bile kuraklık yaşıyor kayda değer bir
Yağış yok!
Hazırlanın
Aralık 22'sinden Sonra Tam Bir Aylık Karadeniz Aksiyonu Başlıyor Ocağın 25'ine Kadar Ülkemizi Sık Sık Soğuk Ataklar Yoklayacak Bir Balkanlar, İki Sibirya-Kırım hattı sistemi bekliyorum Artık Özlediğimiz Kar Yağışlarını Görebileceğiz
VİRA VİRA VİRA
Bugün orta yarın doğu karadenizee orta şiddette sağanak görülebilir.Sonra kurak döneme devam ediyoruz
Samsun Olarak iyi yağış alıyoruz 7 8 mm civarını devirsek iyidir
Vaktiniz oldukça bu konu ve bölge sizindir
Zamanı olan paylaşım yapsın abilerim
samsun merkez beklenilenden fazla yağış alacağa benziyor Deniz üzerinden gelen sarı kütleler mevcut öngörülenden daha erken başladı ve fazla yağıyor daha gece var ben bi 15 mm bekliyorum
Ana çıktının ortalama 0 derecede olması gayet güzel
Samsun Merkez Yağış 4 mm oldu gayet güzel
Samsun Merkez Yağış 4 mm oldu gayet güzel
Aynen hocam güzel yağıyor bende samsundayım meşe tesisleri tarafında siz neredesiniz?
Aynen hocam güzel yağıyor bende samsundayım meşe tesisleri tarafında siz neredesiniz?
meskenler hocam en azından sahile göre rakım farklarımız var 2017 ULL olduğunda yüksekliğe göre kar birikimi mevcuttu