23 deki sisitemde bize yokmu abi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Tokat'ta durum nasıl Bilal hocam
Tokat için pazartesi yağış konusunda umudum yüksek
-
Tokat için pazartesi yağış konusunda umudum yüksek
Teşekkürler hocam
-
sıcaklık biraz daha düşse 5 cm e kadar kar görebilirsiniz pazartesi ama şuan 1-3 cm veya anlık örtü oluşturur kısa sürede olsa kar göreceksin pazartesi
-
sıcaklık biraz daha düşse 5 cm e kadar kar görebilirsiniz pazartesi ama şuan 1-3 cm veya anlık örtü oluşturur kısa sürede olsa kar göreceksin pazartesi
iyi kar görmedim demem
-
o bile yeter abi ben koydeyi rakim 520 sicaklar hala yuksek abi
-
o bile yeter abi ben koydeyi rakim 520 sicaklar hala yuksek abi
Sizde sıcaklık ve yağış sıkıntısı var dostum vezirköprü için öyle merkezi için köyünüz daha yüksekteyse kar görme ihtimaliniz var ama dostum yağış düşük malesef
-
Samsun merkez ve Tekkeköy dolaylarında yağış var.
-
bu gecelik benden bu kadar yarına neler değişir kim bilir bol karlı günler görün dostlar iyi geceler
-
Orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarına Yılın İlk Karı Yağma Potansiyeli Var Şuan Yağışların durumu Önemli Sistemin Artık gelceğini Belirtmek İsterim 24/25 ocak sistemi karadenize hayırlı olsun
-
Orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarına Yılın İlk Karı Yağma Potansiyeli Var Şuan Yağışların durumu Önemli Sistemin Artık gelceğini Belirtmek İsterim 24/25 ocak sistemi karadenize hayırlı olsun
Bizim bura az yagdi kesildi abi suan
-
Bizim bura az yagdi kesildi abi suan
Nerdesin kardeşim
-
Nerdesin kardeşim
Samsun vezirkopru
-
Samsun vezirkopru
yağış sadece kıyılarda olcak dün söyledim iç kesimler havada görür tutcak kadar yağmaz ayın 24/25 i iç kesimler en az 20 cm
-
yağış sadece kıyılarda olcak dün söyledim iç kesimler havada görür tutcak kadar yağmaz ayın 24/25 i iç kesimler en az 20 cm
Agzindan bal damliyo abi
-