Hocam Tokat'a 10 cm kar yağar mi
Yağar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam Tokat'a 10 cm kar yağar mi
Yağar
Asıl Yağış beklenilen sistemde olacaktır
Ama bugün akşam-gece saatlerinde bir yağış olurmu
Samsunun iç ve yükseklerinde kar yağışı olmakta DEY ve DEK ile birlikte merkezde ara ara sulu kar atıyor
Ama bugün akşam-gece saatlerinde bir yağış olurmu
Bugün beklemiyorum
ah mgm ah 850 hpa'da -10/-11 olacak sen yağmur ikonu koyacaksın karadenize hiç değişmicek bu kurum başında çaycımı oturuyo noluyo ?
ah mgm ah 850 hpa'da -10/-11 olacak sen yağmur ikonu koyacaksın karadenize hiç değişmicek bu kurum başında çaycımı oturuyo noluyo ?
Hocam Tokat'a direk kar vermiş
Serkannnnn hocam keşke Havza da yaşamış olsaydınız. Oraya MGM daha çok kar vermiş
Sonunda Samsunun Canik Dağlarının arka kısmına Kar Yağdı Sonunda Gözüm Kar Gördü Arkadaş Enteresan Bir Kış...
Tokat,Amasya,Çorum Kardan nasibini Alacak Kıyı İllerin İç kesimleri Daha Fazla Nasiplenecektir Bu Sistemde
Samsun Kocadağ'a Efsane Kar Yağmış
Bolu'ya kar için ümidim yok dedimde sanırım Mikail lafları ağzıma tıkacak :'D
Mikail değil,Mikail aleyhisselam lütfen Allah'ın yarattığı belirli görevlerle görevlendirdiği Ruhani varlıkları böyle konulara malzeme yapmayalım. Ucu başka yere gitmesin. Bu yorumu bilmeden yazdığını umarak bir daha böyle yorumlarda bulunmayacağını düşünüyorum. Bu ve bu gibi ithamlar sözler insanı iman dairesinden çıkarır. Aman dikkat edelim.
Bu sefer Karadeniz kıyıları nasibini alacak gibi tüm yorumlar ve beklentiler bu sekilde.
Bu sefer Karadeniz kıyıları nasibini alacak gibi tüm yorumlar ve beklentiler bu sekilde.
İnşallah kardeşim güzel kar görürsünüz.
Mikail değil,Mikail aleyhisselam lütfen Allah'ın yarattığı belirli görevlerle görevlendirdiği Ruhani varlıkları böyle konulara malzeme yapmayalım. Ucu başka yere gitmesin. Bu yorumu bilmeden yazdığını umarak bir daha böyle yorumlarda bulunmayacağını düşünüyorum. Bu ve bu gibi ithamlar sözler insanı iman dairesinden çıkarır. Aman dikkat edelim.
Estağrufullah hocam şakasına düşünüp yazmıştım haşa Allah'ın yarattığı hiçbir varlıkla dalga geçmek bana değil kimseye düşmez. Bundan sonra daha dikkatli olurum kusuruma bakmayın.
Bizim buralarda bu sefer ins yagarr rakim 530
şu iki-üç gün içinde mgm nin verdiği kar ikonları anlamsızdır vezirköprü vs havada kar görür oda tutmaz ve bir kaç saatlik olur yoğun yağmaz bunu söylemiştim geçtiğimiz gecede öyle olmuş dostlar 20 si sonrasına bi odaklanalım artık tokat içinde cevabım pazartesi hala güçlü kar emareleri var 23-24 gibi tokatta daha etkin kar yağışları oluşacaktır