gfs öğlen sıcak senaryo çıkmış akşama düzelir diye umuyorum
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
gfs öğlen sıcak senaryo çıkmış akşama düzelir diye umuyorum
Bu akşam çekimler tamamlanır kusura bakmayınız sıcak seneryomuz için.:'D
-
Ben sistemcikle yetinmeye çalışacağım beklenti yükselince moral bozuluyor
-
şubata bakacaz 23-24 sistemi geçince
-
Sayın yetkili arkadaşlar küçük bir sorum var Bulut tepe sıcaklığı nedir bu çok veya az olursa ne olur?
-
- Resmi Gönderi
Sayın yetkili arkadaşlar küçük bir sorum var Bulut tepe sıcaklığı nedir bu çok veya az olursa ne olur?
Bulut tepe sıcaklığı buluttan buluta değişen bir şey..
Genel olarak bahsedersem 500 hPa sıcaklığı diye geçer. Kışın da yazın da yer sıcaklığıyla arasında ne kadar fark olursa o kadar ekstrem koşullar yaşanır.
-
Meteorolojinin uygulamasında (-) li değer vermiş örnek>> -17(mavi renkle göstermiş) -70(kırmızı renkle göstermiş) burdan ne anlayabiliriz yani?
-
- Resmi Gönderi
Meteorolojinin uygulamasında (-) li değer vermiş örnek>> -17(mavi renkle göstermiş) -70(kırmızı renkle göstermiş) burdan ne anlayabiliriz yani?
Bulut tepesinin sıcaklığından bahsediyor. Bulut ne kadar yüksekse sıcaklığı o kadar azalır.
-
Tokat merkezi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Orta karadeniz iç kesimlerine hayırlı olsun gol haberleri tüm illerinde olmuş öğlenden sonra yağış kesilmeye başlayacak bu arada
-
tokat merkez
-
İyi günler sevgili havalarınsesi ailesi Giresun/Bulancak tepecik köyünde yağış şuan yağmur ve sulu kar olarak devam ediyor sizce ilerleyen saatlerde neler yaşanabilir? Bu arada bu köyün rakımına bakabilirmisiniz?
-
- Resmi Gönderi
İyi günler sevgili havalarınsesi ailesi Giresun/Bulancak tepecik köyünde yağış şuan yağmur ve sulu kar olarak devam ediyor sizce ilerleyen saatlerde neler yaşanabilir? Bu arada bu köyün rakımına bakabilirmisiniz?
Sana da iyi günler..Gözün aydın olsun Samet
Bakalım abım
-
köyün rakımı 650 m civarı galiba sınırda kalıyor beklenilen sistemde kar görüp örtü yapma oranı daha fazla
-
gol olduda fazla bi gol yok bizim burda
-