Kendimi keserim valla ya 500 yakin rakim bu seferde kara basamazsam?
Bana kalırsa basacaksın hemde derin bir kara
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKendimi keserim valla ya 500 yakin rakim bu seferde kara basamazsam?
Bana kalırsa basacaksın hemde derin bir kara
Kütleler güzel gelirse daha derininede basarsın
Bilal Tan 12-16 saat arası sahiller bile su oranı yüksek ama saf kar görür. 250 metre konusunda şüphe etmiyorum açıkçası pek
5 cm alt sınır.
Serkannnnn 500 rakımda karın üstüne basarsın hatta hatır hutur ses çıkar
Bilal Tan 12-16 saat arası sahiller bile su oranı yüksek ama saf kar görür. 250 metre konusunda şüphe etmiyorum açıkçası pek
5 cm alt sınır.
Siz gibi düşünüyorum hocam 200 rakım üstü zaten 10-15 cm garanti ben çok da kıyıda değilim azıcık iç kesim düşünün 200 rakıma yakın tam rakımımı bilmiyorum denize uzaklığımız var ama kıyıda değilim o kadar da
5 cm alt sınır.
250 metre konusunda bende aynı fikirdeyim hocam çok sağlam kar alacak 250 ve üstü
tokat için perşembe kar yoğunluğu nedir
Siz gibi düşünüyorum hocam 200 rakım üstü zaten 10-15 cm garanti ben çok da kıyıda değilim azıcık iç kesim düşünün 200 rakıma yakın tam rakımımı bilmiyorum denize uzaklığımız var ama kıyıda değilim o kadar da
Tam konumunuzu verirseniz rakımınıza bakabilirim.
250 metre konusunda bende aynı fikirdeyim hocam çok sağlam kar alacak 250 ve üstü
Sağolun değerli hocam yorumunuz için.Bakalım yaşa ve gör sistemi olacak son ana kadar beklemeye değer gibi görünüyor.Hayırlısı olsun.
O zaman şanslısın dostum benim bahsettiğim nokta sahilin olduğu kesimdi
Sağolun değerli hocam yorumunuz için.Bakalım yaşa ve gör sistemi olacak son ana kadar beklemeye değer gibi görünüyor.Hayırlısı olsun.
İnşallah güzel kar görürsün dostum ben teşekkür ederim
İncivez Zonguldak/Merkez
İncivez Zonguldak/Merkez
Merkez mahallesimi
Konumunuzun rakımına baktım Semih Ö. ortalama rakımını 100 metre.
Size hala ortalama 5 cm ama hemen çamur olabilecek kar garantisi verebilirim
Merkez mahallesimi
Evet