teşekkürler hocam
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bolu merkezde çukur oluşursa deliririm can hocam beni tutamazsınız??
-
ben kendi konumuma 10-15 cm bekliyorum sizinde görüşünüzü almak isterim
-
- Resmi Gönderi
Bolu merkezde çukur oluşursa deliririm can hocam beni tutamazsınız??
Artık bilemem o kadar da şanssız değilsinizdir herhalde :D Topluca gusül alın da sistemden önce.
-
Bu sistemde Geredeyi merak ediyorum
-
- Resmi Gönderi
Ben Bolu Merkez'de kütlelerin sıklığına bağlı olarak 5 ile 15 cm arası birikim bekliyorum. Kar yere yapışır en azından sıcaklık sıkıntısı yok
-
Ben Bolu Merkez'de kütlelerin sıklığına bağlı olarak 5 ile 15 cm arası birikim bekliyorum. Kar yere yapışır en azından sıcaklık sıkıntısı yok
Meşhur çukurumuz oluşmazsa ? toplu gusül şenliği başlasın bolu için?
-
Bu sistemde Geredeyi merak ediyorum
Gerede de gün içinde sıcaklık -5 coşturur
-
Gece -10 ile -16 arasında değişcek sen düşün neler olur?
-
kar eriyemez erimeye utanır o havada ?
-
Cuma gerede de kar şenliği yayınımdan görüntüler paylaşacağım
-
Şimdi memlekette olmak vardı en şanslı noktalardan biri şüphesiz.20 cm civarı kar örtüsü loading....
-
Bu arada Zonguldak Merkez şuanda 1,5 derece biraz önce buz yağıyordu dolu gibi ama kar değil yükseklerde kar yağıyor mu diye düşünüyorum radar da orta kuvvet yağış diyor.Acaba sürpriz olup da kısa süreli sulu kar yağışı filan görür müyüz.Gece 1'de yağış kesiliyor.
-
- Resmi Gönderi
Bu arada Zonguldak Merkez şuanda 1,5 derece biraz önce buz yağıyordu dolu gibi ama kar değil yükseklerde kar yağıyor mu diye düşünüyorum radar da orta kuvvet yağış diyor.Acaba sürpriz olup da kısa süreli sulu kar yağışı filan görür müyüz.Gece 1'de yağış kesiliyor.
Sıcaklığın daha düşeceğini sanmam.. Soğuklar çekiliyor artık.
-
30 Mart 2014 Sisteminde Samsun ve Karadeniz sahil Hattı ince örtülük kar görmüştü bu sistemde
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şimdi 30 Mart Sistemine Benzer bir sistem yaşayacağız ancak bu sistem 2014 sisteminden daha kuvvetli ve yağış daha fazla artık modele bakma zamanı değil dew point ve skew-t donma haritalarına bakma zamanı belki soğugun girişi samsuna sabah geliyo ancak kar yapmıcak değil doğu karadeniz'e soğuk girişi akşam olacağı için daha şanslı görünüyor ancak sahil örtü yapacak şekilde kar alacaktır
The content cannot be displayed because it is no longer available. -