- Resmi Gönderi
Serkannnnn Samsun önceden de bahsettiğim gibi Karadeniz'in şanssız 3 5 lokasyonundan biriydi. Kar göreceksin ama ne kadar tatmin olursun bilemem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSerkannnnn Samsun önceden de bahsettiğim gibi Karadeniz'in şanssız 3 5 lokasyonundan biriydi. Kar göreceksin ama ne kadar tatmin olursun bilemem
Hocam bugün Giresun Bulancak bayındır köyüne yağış olurmu yani bulancağın üzerine yaklaşan yağış kütlesi felan varmı ?
Yarın öğleden sonra var
Artik kismet diyecez can abi ya
Bu sene cok bahsiziz abi ya bak butun karadeniz kar var bizim samsun sansiz ?
Bu sene cok bahsiziz abi ya bak butun karadeniz kar var bizim samsun sansiz ?
Deniz etkisi için rüzgar yönü sıkıntı Samsun'da. Kuzeydoğuya bakan tek şehir ve karayelli sistemlerde doğal olarak bu sıkıntıyı yaşıyor.
abi byle bakiyom havzaya falan guzel kar var bizim vezirkoprude var birsey bu sene 2015 den beri guzel kar alamiyoz 2015 te 60 cm kar almistik
Artik sabirla yarini bekleyecez
Can abi dun aksam bize kar gosteren google yandex yok etmis yaaa
Can abi dun aksam bize kar gosteren google yandex yok etmis yaaa
Boşver google yandexi Kar görürsün.
Burası Giresun/Bulancak bayındır köyü doğduğum topraklar ve geçen pazardan beri aralıklarla yağan karın bıtaktığı örtü hava şuan gene kapalı en kısa zamanda yeni kar bekliyoruz rakım 950 metre sanırım
Zonguldak'ta günlük güneşlik ilkbahar günlerini andıran bir gün var...
İnanmak istemiyorum ama yanımızdaki Bartında 24 saatlik tahminde 15:00'dan sonra kar var Zonguldak'ta kky gözüküyor.MGM Şaka gibisin.
Merak etme İki yerde kar alıcaktır.
Karadeniz Sahil Boyu KKY Zamanla Kar Yağacak Mgm'ninde Dediği Gibi Bu Sistem rakım Sistemi dedim dün 200 mt üstü rakımlı yerler yoğun kar yağacak
Karadeniz Sahil Boyu KKY Zamanla Kar Yağacak Mgm'ninde Dediği Gibi Bu Sistem rakım Sistemi dedim dün 200 mt üstü rakımlı yerler yoğun kar yağacak
Hocam Bartın Merkez dahil yoğun kar ve kar ikonu koymuş 24 saate Zonguldakla aynı konumda ve rakımı da aynı neredeyse Zonguldak Merkez'de kar ikonu yok onu kastettim.Yan yana iki şehirden bahsediyoruz.Burada Bartın Merkez rakım sayılmaksızın yoğun kar koyulmuş.