Can hocam Radardaki kütleler Zonguldağa gelmeden eriyor sanırım yağmayacak bu gidişle
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Can hocam Radardaki kütleler Zonguldağa gelmeden eriyor sanırım yağmayacak bu gidişle
Bilemiyorum ki, Deniz etkisi bu işte sağı solu belli olmuyor. Radarı takip edeceğiz yapacak bir şey yok.
Hocalarım Tokat'ta hiç yağış yok 1 buçuk saattir galiba bu sistemden pek bişey alamayacagiz
Tokat'ta hafif kütleler gözüküyor ama merkez boşlukta kalmış. Kuzeyden yeni kütleler geliyor belki uğrar size de..
Daha önce dediğim olay gerçekleşiyor, iki yanınızda yeşil kütleler var
-
Galiba halk olarak gusül almamız gerekiyor.
-
Harbiden tam çıldırmalık sistem yanımızdaki bartın azıcık iç kesimdeki devrek çoşuyor adam gibi bir sistem gelemedi bu Zonguldağa
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şu kütle orda bekleyeceğine orta Karadeniz'e gelip kar yağışı yapması daha mantıklı bence.:D
-
Doğu Karadeniz ne güzel kendi yağışını oluşturuyor. Orta Karadeniz de yağış oluşturma yok, olsa bile sarılar olmuyor. Orta Karadeniz yatsın.
-
- Resmi Gönderi
Doğu Karadeniz ne güzel kendi yağışını oluşturuyor. Orta Karadeniz de yağış oluşturma yok, olsa bile sarılar olmuyor. Orta Karadeniz yatsın.
Rüzgar yönü nedeni..
-
Rüzgar yönü nedeni..
Yani Karadeniz'de oluşan yağış rüzgardan dolayı doğuya mi kayıyor ? Vay hain rüzgar
-
Yavaş yavaş ümidimi kesiyorum sanırım çünkü 2 buçuk saattir kara dahil hiç bir şey yok.Kütleler de eriyor önümüzdeki sistem Batı Karadeniz adına ayın kaçında
-
Yavaş yavaş ümidimi kesiyorum sanırım çünkü 2 buçuk saattir kara dahil hiç bir şey yok.Kütleler de eriyor önümüzdeki sistem Batı Karadeniz adına ayın kaçında
Bende hocam ümidi kestim açıkçası
-
Sıcaklık uygunken yağış olmaz, sıcaklık Uygun değilken sel basar.
-
Buna sistem değil sistemcik demem hani nerde kar kütle üstümüzde yağış yok şaka gibi ya atmosferin azizliğine uğradık desek yeri.
-
Buna sistem değil sistemcik demem hani nerde kar kütle üstümüzde yağış yok şaka gibi ya atmosferin azizliğine uğradık desek yeri.
O kadar yırttık kendimizi batılasın diye ama maalesef.
-
Aynı durumdayız hocam. Radara bakıyorum hiç bir kütle yok. Galiba bu sistem*cik* 1 saat yağış yaptı dahası yok gibi.
-
Umarım gece böyle olmaz 400 rakımlı bir noktaya çıkacağım gece 2-3 gibi çıksam hüsrana uğramam değil mi ?
-