Gece kar yağar mı
Mgm neredeyse tüm Karadenize uyarı vermiş ama bir tek Sinop'a vermemiş.
Tokata ve Sinopta yarın akşam kar alarm ı başlayacak . Şuan beklemede kalın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGece kar yağar mı
Mgm neredeyse tüm Karadenize uyarı vermiş ama bir tek Sinop'a vermemiş.
Tokata ve Sinopta yarın akşam kar alarm ı başlayacak . Şuan beklemede kalın.
CAN hocam zonguldakta bu gece sabaha dogru kar ihtimali seyirlik varmi bide cuma 250 rakimda olcam kar saat 5 6 gibi baslarmi
Sulu kar veya
Karlı gösteriyo kütle var yağan bişey yok hala burda şu yağana kadar adamı çıldırtıyor yağdımıda yağıyor
CAN hocam zonguldakta bu gece sabaha dogru kar ihtimali seyirlik varmi bide cuma 250 rakimda olcam kar saat 5 6 gibi baslarmi
Sulu kar veya
Bu gece için ihtimal %0, 250 rakımda Cuma akşam hava kararınca kar başlar. Pazar gününe kadar aralıklarla devam eder.
Karlı gösteriyo kütle var yağan bişey yok hala burda şu yağana kadar adamı çıldırtıyor yağdımıda yağıyor
Hocam bu gece yarin sabah arasi zonguldakta seyirlik kar veya sulu kar olabilir mi birde yarin aksam 200 250 rakima cikcam irda kar yarin 5 6 7 gibi baslarmi
Gece olmasa bile 6 ile saat 11 arasi ihtimal varmi hocam diyagram yuzde 75 yuzde 80 demis
Gece olmasa bile 6 ile saat 11 arasi ihtimal varmi hocam diyagram yuzde 75 yuzde 80 demis
Bugünden geceden bahsediyorsan %0 diyorum sana kardeşim. %0.
Yarın 250 rakımda 18:00 biraz sakat ama 19:00 gibi net kara döner.
Bugünden geceden bahsediyorsan %0 diyorum sana kardeşim. %0.
Yarın 250 rakımda 18:00 biraz sakat ama 19:00 gibi net kara döner.
Tm hocam ?
Mgmyi aradım Sinop ve Samsuna niye uyarı vermediniz dedim. Kuvvetli bir yağış öngörmüyoruz dedi. Degişmez dedi. Bence yanılacaklar ecmwfye göre tahmin yapıyorlar. Gfs ve icon çok yağış veriyo.
Hocam bu gece yarin sabah arasi zonguldakta seyirlik kar veya sulu kar olabilir mi birde yarin aksam 200 250 rakima cikcam irda kar yarin 5 6 7 gibi baslarmi
Yarın akşam 20 den itibaren orta ve kuvvetli şekilde yağar
En az ayak bileğinde kar olacak
Bilal hocam şu görüntüyü ne yapıp edip değiştirmek lazım.
Mgmyi aradım Sinop ve Samsuna niye uyarı vermediniz dedim. Kuvvetli bir yağış öngörmüyoruz dedi. Degişmez dedi. Bence yanılacaklar ecmwfye göre tahmin yapıyorlar. Gfs ve icon çok yağış veriyo.
Öpeyim ben onları. Sonuçta devlet kurumu temkinli olmak zorundalar
Yarın akşam 20 den itibaren orta ve kuvvetli şekilde yağar
Yarın sabah 6-12 arası seyirlik bir kar olabilirmi gfs diyagram %90-%95 demiş