Suan radarda bombos kaliyo bolgem
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
sicaklik dusuyo
-
Bati Karadeniz kopmaya hazir ol gece boyu senlik var dek geliyor
-
Bu dek bize hic etkisi olmazmi
-
Bilal hocam kar ne zaman kuvvetlenir yeniden
-
Geçmiş olsun tüm Tokatlilara en zararlı çıkan biz olduk. Amasya oldu. Çorum oldu. Dört gözle bekledim. Kırklareli bile kara gömülüyor ama Tokatta tık yok. Bu sistem kuru ve hafif kar yağışlı olacak. Sabah kalkınca örtü felan göremeyecegiz
-
Su an bizim burda güzel kar yağıyor
-
Su an bizim burda güzel kar yağıyor
Kardeşim Tokatliysan ve Tokattaysan eğer bu gördüğüm kar değil. Tutmaz. Imkani yok. Mgk radari Tokata kar vermiyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Kardeşim Tokatliysan ve Tokattaysan eğer bu gördüğüm kar değil. Tutmaz. Imkani yok. Mgk radari Tokata kar vermiyor
Sıcaklık yavaş yavaş düşüyor. Bence yarın sabaha güzel bir örtü olur taş çatlasın 4 cm falan tutmuş olur sabaha
-
Biraz zor. Mgm radarı tıkandı kaldı. Trakya istanbul civarında var. Bir de Doğu Karadeniz diğer yerler çok beklememeli. Fazla beklentiyi yüksek tutmayın
-
Bilal hocam kar ne zaman kuvvetlenir yeniden
2 den sonra çoşacağız şuan tekrar başladı hafif olarak
-
Biraz zor. Mgm radarı tıkandı kaldı. Trakya istanbul civarında var. Bir de Doğu Karadeniz diğer yerler çok beklememeli. Fazla beklentiyi yüksek tutmayın
Orta Karadeniz'de dekler oluşuyor. Ben yarın sabah en fazla 4 cm bekliyorum açıkçası. Yarın örtü olmazsa bile pazar gününe kadar hava oldukça soğuyor. Düşen 1 kar kristali bile tutar pazar günü
-
Yarın iç bölgede ki vatandaşlar için hipoter mi uyarısını yapayım
-
Bu gece icin imkansız ama belki sabaha doğru ve gece yarisi
-