Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
karxes
The content cannot be displayed because it is no longer available. Serkannnnn fotoğrafda gördüğün dek çok hızlı bir şekilde büyüyor ve kuvvetleniyor. Eğer o size vurursa güzel yağış alırsınız. Radarı takip et. Senin adına ben heyecanlandim
Sanki o kutle eridi gbi kardesim
-
can abi biz bu gece kar devam edermi
-
Serkan dostum MGM cumartesi günü için kar ikonu koymuş sıcaklıkta uygun cumartesi günü. Bence sen şimdi uyu şu an kar yağması için sıcaklıkta pek Uygun değil
-
Serkan dostum MGM cumartesi günü için kar ikonu koymuş sıcaklıkta uygun cumartesi günü. Bence sen şimdi uyu şu an kar yağması için sıcaklıkta pek Uygun değil
Tesekurler sabh bakalim neler gorcez i gclr kardesm
-
Saat 2,5 Erbaa' da tık yok
-
Hocam anlamadığım, radarda yağış var gözüküyor ama bir damla bile yağış yok çıldırıcam birazdan !!!
-
Hocam anlamadığım, radarda yağış var gözüküyor ama bir damla bile yağış yok çıldırıcam birazdan !!!
Kardeş Erbaa lımsın
-
Kardeş Erbaa lımsın
Evet
-
Evet
Bende Erbaa lıyım. İsim neydi ben Feyzullah
Radara baktım da biraz yogunluk artmış şansınız varsa açık yeşil kütle gelirse güzel kar yagışları alırsınız.
-
Bende Erbaa lıyım. İsim neydi ben Feyzullah
Radara baktım da biraz yogunluk artmış şansınız varsa açık yeşil kütle gelirse güzel kar yagışları alırsınız.
Buraya bu saatten sonra kar yağmaz kardeşim. Ben memleketimi tanıyorum. Boşver gitsin ne yapalım. Herkese iyi geceler.
-
trabzona sabaha kadar yağmur yağdı şans yok. bu sistemden hayır gelmedi bize
-
CAN zonguldakta kar ne ne zamana kadar devam hocam yagislar yogunmu olacak
-
Bizim buraya yaz geldi
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı sabahlar sevgili Havaların sesi üyeleri ve sevgili tahmincileri
-