The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı sabahlar sevgili Havaların sesi üyeleri ve sevgili tahmincileri
Cok sanslisn kardesim bizim samsunda hava acti yaz gunu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı sabahlar sevgili Havaların sesi üyeleri ve sevgili tahmincileri
inşallah orayada yağar yaa,belki hava kar felan topluyodur belli olmaz yani
burda çok kuvveti rüzgar var karayel trabzonda neye işaret bu hocalarım kar yağışı hafif
Erbaa'da hava 10 numara. Gelin piknik yapalım
Samsun Beni Kanser Etti Kanser Lanet olsun karayelli sisteme
Bizim bura goz gozu gormuyooi
Zonguldak bombos karlar eridi yazik boyle sistemmi olur
Sözde 30 50 cm kar bekleniyordu mgm foss oldu ne olcak boyle yerde eriyen karlar disinda bir sey yok koskocaman bir hayal kirikligi
burda hayatımda gördüğüm en saçma kar yağıyor rüzgarla beraber kar mı yağar 1 cm bile tutmadı hanı 20cm ve üzeri yağacaktı
Sözde 30 50 cm kar bekleniyordu mgm foss oldu ne olcak boyle yerde eriyen karlar disinda bir sey yok koskocaman bir hayal kirikligi
Kardeşim insanların derdi İstanbul olmuş. Senin Zonguldakına yağan karda onların pek şeyinde değil yani. Sen boş yere bekleyipte hayatını zehir etme. Haftasonunu yaşamaya bak boşver
MGM google felan hepsi fosss
bu kar nereye yağıyor çok merak ediyorum burda kuvvetli rüzgarla beraber karla karışık yağmur yağıyor 4 saattir
Karadeniz55 hocam bu sistem niye böyle oldu
Arkadas her yer fos oldu can hocada kabullenmeli benim noktaya en az 25 cm demisti daha yerde 1 2 cm zor var yazik her sistem giriyor kuru soguk ve sonra da jaciyor bari bir aciklama olsun ne zamana kadar devam etcek sistem gec mi girdi bu saatlerdemi yogun baslar