Hocam bence şu an radar hata yapıyor üstümüzde mavi gösteriyor fakat yağış aynı kuvvette
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bana da öyle geliyor Amasya da normalde kar bitmiş radara göre ama ablamla konuştum yağıyor dedi. Burayi 21 de terk eder.
-
google olaydan hava radar yaz onu indir o gerçekçi
-
- Resmi Gönderi
Bakalim sayın hocam Karadeniz'in almasi bir daha almasın konusuna gelmesin bence yani o duruma gelmiş düşünceler.. inşallah bidaha alır ? Azora selamlar ?️?
Ben almasın konusundan bahsetmiyorum eğer gözlerinizi iyice açabilirseniz. Karadeniz almasın da demiyorum. Batıda yaşayan insanlarda Karadeniz aldı bu kadar yeter sira bizde beklentisi var diyorum.
Tahminimde GERÇEKÇİLİĞİ ön planda tutuyorum. Sinoptik görünüm sebebiyle ağırlıklı olarak Batı Türkiye'ye çalışan sistem inebilir diyorum.
-
Bana da öyle geliyor Amasya da normalde kar bitmiş radara göre ama ablamla konuştum yağıyor dedi. Burayi 21 de terk eder.
Aynen zaten yağış çok hızlı ilerledi bence o kadar ilerlemesi imkansiz
-
- Resmi Gönderi
Aynen zaten yağış çok hızlı ilerledi bence o kadar ilerlemesi imkansiz
The content cannot be displayed because it is no longer available. Uydu görüntülerine bakarsak cephe çok hızlı ilerliyor birazdan havanın açması bile olası.
-
işte bu uygulama kütle bizim üstümüzde 3 saate gitmez
-
- Resmi Gönderi
işte bu uygulama kütle bizim üstümüzde 3 saate gitmez
:-D:-D:-D:-D:-D
-
:-D:-D:-D:-D:-D
Ne oldu Can ???
-
buna itibar etmeyelim mi
-
galiba mgmninki doğru baksana kar azaldı. Sisler dagildi
-
Hocam MGM radarinda yağışı gitti fakat hâlâ yağıyor
-
- Resmi Gönderi
Hocam yağması normaldir ama öyle 3 saat daha yağmasını falan beklemeyin. Hafif de olsa yağış olacaktır yine de cephenin çok hızlı kaydığı gerçeğini değiştirilmez.
-
galiba mgmninki doğru baksana kar azaldı. Sisler dagildi
Mgm de yağış gitti ama yine de yağıyor
-
Hocam yağması normaldir ama öyle 3 saat daha yağmasını falan beklemeyin. Hafif de olsa yağış olacaktır yine de cephenin çok hızlı kaydığı gerçeğini değiştirilmez.
Peki yani yarın tatil değil
-