- Resmi Gönderi
Bölgemiz bundan sonra yağışsız ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olduğu bir periyoda giriyor.Yağış olmadığı için İç Ege'de gece sıcaklıkları sıfırın altına düşecektir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBölgemiz bundan sonra yağışsız ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olduğu bir periyoda giriyor.Yağış olmadığı için İç Ege'de gece sıcaklıkları sıfırın altına düşecektir.
Çeşme'de 30 km hızı aşan ani rüzgarlar var.
26 Aralık'ta bölgemize yağış geliyor. Şimdilik daha çok kıyı Ege'de etkili gözüküyor. Vade yaklaşınca detayları paylaşacağım.
Önümüzdeki 5-6 gün havalar durgun. İç Ege' de, özellikle Afyonkarahisar-Kütahya illerimizde gece sıcaklıklar epeyce düşüyor.
Kütahya için bu akşam kky ihtimali var. Akşam radarı takip et yağış koparırsa güzel. Sıcaklık kar için yeterli seviyeye geldiğinde yağış terk ediyor maalesef.
Ecmwf Afyonkarahisar'ın kuzey ilçeleri ve Kütahya güney ilçeleri için bu akşam çok az da olsa kar verdi. Gfs'ye göre ise bir şey yok.Akşam radar takibinde fayda var.
Ege kıyılarından iç taraflara doğru az bir kütle ilerleyişi var akşama doğru iç kesimlerde hafif karla karışık yağmur görülebilir, ama olacağını sanmıyorum.
Maalesef şu an, turuncuyla çizdiğim hatta neredeyse hiç yağış yok.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Maalesef şu an, turuncuyla çizdiğim hatta neredeyse hiç yağış yok.
Whisper bunu begenmedi.
Evet merkezdee yağış yok şu an
Bölgemizdeki bazı şehirlerin güncel diyagramları.
26 Aralık'ta gelecek yağışlı sistem güzel görünüyor. Bu sistemle alakalı detayları 24 Aralık'ta vereceğim.
MGM'den İzmir Geneli(Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerimiz hariç) ve Manisa'nın batı kesimleri için yarın öğle saatlerinden, 26 Aralık gece geç saatlere kadar sürecek kuvvetli rüzgar(40-60km/saat) ve kısa süreli fırtına uyarısı geldi. Dikkatli olunmalı!
Merhabalar. 2 gün önce, bugün yağışlı sistemimiz hakkında detayları aktaracağımı söylemiştim ancak yağışlarımızın tarihi biraz ötelendiği için şu an konuşmanın doğru olmayacağına karar verdim. Yaptığım hatadan ötürü sizlerden özür diliyorum.
En yakın zamanda sistem hakkında bilgileri paylaşacağım.
Merhabalar. 2 gün önce, bugün yağışlı sistemimiz hakkında detayları aktaracağımı söylemiştim ancak yağışlarımızın tarihi biraz ötelendiği için şu an konuşmanın doğru olmayacağına karar verdim. Yaptığım hatadan ötürü sizlerden özür diliyorum.
En yakın zamanda sistem hakkında bilgileri paylaşacağım.
Özürlük bir durum yok ama yazdıkların centilmence
MGM ye atmıştım senden önce baslama bitiş yazıyor ama uyarı uyarıdır.
Okunur oradan da yada okunmuştur abim.
Eline sağlık
Zaten düzeltme de ettin
Yarın İzmir ağırlıklı olmak üzere kıyı Ege'de hafif yağışlar olacak. Pazar günü de hafif yağış geçişleri olabilir. Asıl yağış Pazar gecesi başlayacak. Takipteyim olumlu-olumsuz gelişmeler oldukça bilgilendireceğim.
Sonraki 24 saat için İzmir Seferihisar - Menderes hattı dışında kayda değer pek bir yağış gözükmüyor. Radardaki gelişmeleri de buradan paylaşacağım.