- Resmi Gönderi
Önümüzdeki saatlerde Kıyı Ege'de yağış geçişi olacak. Yer yer kuvvetli olabilir. Gök gürültüsü de eşlik edecek. Gece saatlerinde etkisini yitirecektir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖnümüzdeki saatlerde Kıyı Ege'de yağış geçişi olacak. Yer yer kuvvetli olabilir. Gök gürültüsü de eşlik edecek. Gece saatlerinde etkisini yitirecektir.
Bu gece saatlerinden, yarın öğlene kadar Kıyı Ege'de yağışlı hava hakim olacak gök gürültüsü ile birlikte. Yer yer kuvvetli olabilir dikkatli olalım.
thomas_shelby Denizli de böyle
thomas_shelby Denizli de böyle
eyvallah hocam
Kar görmedim diyen kalmasın ,her bölge her şehir her ilçe ve köy yağış görür inşallah.
izmir diyagramı atarmsnz bulamadim
15 gunluk degilmiydi ustad
güncelleniyor şuan 1 saat içinde çıkar.
modellerde izmir adına değişik şeyler çıktı galiba yağış olarak
modellerde izmir adına değişik şeyler çıktı galiba yağış olarak
Hala bişey söyleyemiyoruz. Modeller birbirinden farklı.
Önümüzde ki gelecek sistem hakkında kısa bir değerlendirme..
Öncelikle kıyılarımız için şuan net bir şey söylemek mümkün değil ama havada da olsa kıyılarımızda da kar yağışı görebileceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi net değil değişime açık. Hiç görememe ihtimali de var.
İç kesimlerimize bakacak olursak, Kütahya ve Afyon illerimiz şanslı diyebiliriz güzel bir kar yağışı ve tatmin edici bir örtü bekliyorum. Vakit yaklaştıkça buradan bilgilendirmeye devam edeceğim.
Aydın köşk 400 rakım için bir birikim ihtimali varmı 18 ocak da çok az çatılar beyazladı 28 ocak da çok yağdı ama yerler yaş olduğu için birekmedi