Kuzey ege, Trakya için şiddetli hava uyarısı salı ve çarşamba günü sabahını kaspsayacak şekilde tedbirli olunmalı..
Yağış şiddeti
-dolu
- Yıldırım, şimşek
- fırtına, su baskınları
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKuzey ege, Trakya için şiddetli hava uyarısı salı ve çarşamba günü sabahını kaspsayacak şekilde tedbirli olunmalı..
Yağış şiddeti
-dolu
- Yıldırım, şimşek
- fırtına, su baskınları
SEZONUN İLK SOĞUK HAVA DALGASI(22-24 EYLÜL)
Yarından itibaren bölgemizde sıcaklıklar ciddi şekilde düşecek. Özellikle İç kesimlerde gece sıcaklıkları 3-4 derecelere kadar düşebilir.Kıyılarımızda ise gece sıcaklıkları 14-15 dereceleri bulabilir.
Perşembe günü iç kesimler ağırlıklı olmak üzere bölgemizde yağış bekleniyor.
24 Eylül'den itibaren ise sıcaklıklar tekrardan yükseliyor.
Hayırlı olsun diyelim
Muhammed Ali uyarısına ektir.
10 Ekimden sonra yağışlı günlerin gelme ihtimali var , Yağışlar sıkıntı çıkarabilir,modelleri ve diyagramları takip ediyorum .
Kurak ve Sıcak Dönem
Ekim'in 10'una kadar bölge geneli kurak ve sıcak gözüküyor maalesef. (İç kesimlerimiz kıyılara nispeten serin) Ayın 10'undan sonra hareketlenmeler olabilir tarih yaklaştıkça bilgilendirmeye devam edeceğim.
Eline sağlık Muhammed Ali
Ayın 13'ü itibariyle bölge genelinde sıcaklıklar 6-8 derece düşüyor.
Salı günü kıyı bölgelerimizde tatmin edici yağış bekliyorum. Tarih yaklaşınca detaya girerim.
Ardından ayın 15'inde bölge geneli çok ciddi yağış veren senaryolar var. Şimdi konuşmak erken ancak önümüzdeki günler heyecanlı geçeceğe benziyor
Sali aksami cuma günü tüm gün boyunca aralıklarla süper hücre bekliyorum izmir adına
Sali aksami cuma günü tüm gün boyunca aralıklarla süper hücre bekliyorum izmir adına
İnşaallah, kazasız belasız yağışlar olsun Salih.
Haydi bakalım
Ama modeller ve diagramlari da takip et
izmir tahmini yapicam eb kısa zamanda ege sorumlusu olabilirm
izmir tahmini yapicam eb kısa zamanda ege sorumlusu olabilirm
Sohbete İzmir tahmini, konuya da sohbet atmışsın.
Ege sorumlumuz var zaten,işin ahengini bozma.
Yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü yağış kıyı bölgelerimizden giriş yapıyor. Yer yer kuvvetli yağışlara ve kuvvetli rüzgara dikkat kıyı kesim özellikle.
İlerleyen saatler de ise İç kesimlerimizde de etkili olacaktır yağış. Uşak çevresinde de olabilecek kuvvetli yağışlara dikkat dikkat diyelim. Gece saatlerinden itibaren etkisini azaltıyor sistem Çarşamba günüde hafif yağış geçişleri olabilir.
Bereketli yağışlar olur inşallah.
Muhammed Ali eline sağlık.
Muhammed Ali eline sağlık