- Resmi Gönderi
izmirde baya şimşek çakıyor saat kaça kadar devam eder bu bir tahmin varmı
Birkaç saat içinde son bulur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturizmirde baya şimşek çakıyor saat kaça kadar devam eder bu bir tahmin varmı
Birkaç saat içinde son bulur.
Yarın itibariyle bölge genelinde sıcaklıklar kadameli olarak düşüyor. Uzun bir süre ılık havayı unutacağız.
İç kesimlerde ilk ciddi kar;
Afyon ve Kütahya illerimizde Çarşamba günü kky olacak yağış gecesi itibariyle yerini kara bırakacak. Perşembe ve Cuma günü de kar yağışının aralıklarla devam etmesini bekliyorum. Uşak'ta da kar yağışı görülebilir. Ciddi olmasa da örtü oluşabileceğini düşünüyorum. Tarih yaklaştıkça daha net konuşuruz. Asıl bomba sonrasında ama konuşmak için erken . Kıyılarımızda bile kar görülebilecek potansiyelde bir sistem olabilir. Umarım müthiş şeyler görürüz. Hayırlısı olsun
Whisper hocam mgmye baktın mı afyona yoğun kar demiş ama 5 derecede anlayamadım sen mı yaptın yoksa mgm güncellemesini
off ya izmire kar yokmu acil tahmin
Whisper hocam mgmye baktın mı afyona yoğun kar demiş ama 5 derecede anlayamadım sen mı yaptın yoksa mgm güncellemesini
Yoldaydım abim.. Dönüşte de gfs mfs derken ancak buraya şimdi bakıyorum.
Biraz evet hava da farklı ortam da farklı karda yok, yağmur da yok şu anlarda.
Bakalım ne gösterecek zaman ..Bu gece ve yarına başlarız derim ..Yine de Muhammed Ali bir göz atar
Biraz daha zaman
Biraz daha zaman
Yoldaydım abim.. Dönüşte de gfs mfs derken ancak buraya şimdi bakıyorum.
Biraz evet hava da farklı ortam da farklı karda yok, yağmur da yok şu anlarda.
Bakalım ne gösterecek zaman ..Bu gece ve yarına başlarız derim ..Yine de Muhammed Ali bir göz atar
Aha yağış geldi yağmur ciseleme başladı... Arkası kaçmaz yağış varsa karda vardır Anıtkaya da
Yok.
Kütahya ve Afyon'da yağış yarın kara çevirecek Radar takibi bundan sonra, hangi kütle nereyi vuracak. Hadi hayırlı olsun.
Kütahya ve Afyon'da yağış yarın kara çevirecek Radar takibi bundan sonra, hangi kütle nereyi vuracak. Hadi hayırlı olsun.
Hazır kıta beklerim
ince den arada atıyor yağmur arasında ama bir yoğunluk yok şimdilik.
Evet ince de olsa yağış hızlandı ufaktan ufaktan..
İnşallah şov yakındır
Bölgemizde de bulunsun az,çok
offf ya izmire kar yokmu noldu yılbaşı sistemi