Kütahya’da da gece yine baya bi yağmış 😊
Ege Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Maşallah maşallah -FARUK- ver ateşi abim
-
hocalarım son güncellemeler denizli için ne diyor acaba sanki sistem ege için biraz zayıfladı gibi geldi bana
-
İç ege için ne dersiniz arkadaşlar yağışımız var mı?
-
- Resmi Gönderi
hocalarım son güncellemeler denizli için ne diyor acaba sanki sistem ege için biraz zayıfladı gibi geldi bana
Çok Fazla Bir Zayıflama yok
İç ege için ne dersiniz arkadaşlar yağışımız var mı?
Var
-
- Resmi Gönderi
ÖNÜMÜZDEKİ SİSTEM DE BÖLGE ADINA KAR TAHMİNİM (21-25 OCAK)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemimiz yarın akşam saatlerinde bölgemize giriş yapıyor ve cumartesi günü bölge geneline yayılıyor. Özellikle Kütahya ve Afyon'da pazar akşam saatlerine kadar tatmin edici bir kar yağışı bekliyorum. Maalesef batı kesimlerimiz yağış konusunda biraz sıkıntı çekecek. İzmirin havada da olsa kar görebilme ihtimali var.
Gelişme olursa yine buradan aktarırım. Haritadaki değerler ortalamadır. Yer yer oynama olabilir.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Muhammed Ali bekliyoruz dört gözle hemde ..
-
Kütahya için son durum ne Muhammed Ali hocam? Mgm’nin koyduğu yoğun kar yağışının durumu ne? 😊
-
- Resmi Gönderi
Kütahya için son durum ne Muhammed Ali hocam? Mgm’nin koyduğu yoğun kar yağışının durumu ne? 😊
İlerleyen saatlerde başlar kar. Pazar aksama kadar guzel bir Birikim bekliyorum.
-
iyi geceler havaların sesi ailesi kıyı ege ile iç egenin tam ortasındayız gördes olarak sinan kardeş yağış neden bizde son dakkikadada azalıyo kuru soğuk anamadım sağol
-
- Resmi Gönderi
iyi geceler havaların sesi ailesi kıyı ege ile iç egenin tam ortasındayız gördes olarak sinan kardeş yağış neden bizde son dakkikadada azalıyo kuru soğuk anamadım sağol
İyi geceler, hosgeldin ..
-
hoş bulduk sağolun
-
hoş bulduk sağolun
Siklon başlanğıç yeri ve bitiş yer sizin oldugunuz bölüm yağış ilk alan yerler soguma da sonradan giriş yaptıgı için yağış gidiyor soguk geliyor. Bir siklon daha patlamış olsa ege de Girit civarı o zaman şans size güler hazır soguklarla
-
Kütahya yağmurla başladı 😊
Kara döner inşallah ☺️
-
Beklentim yüksek o kadar yoğun kar verdi mgm
-