Hocalarım bu akşam önemli bir açıklamalar gelicek mi acaba yılbaşı ve sonrası için herkese hayırlı akşamlar şimdiden teşekkür ederim değerli hocalarım
Bence biraz sabırlı olmalısın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocalarım bu akşam önemli bir açıklamalar gelicek mi acaba yılbaşı ve sonrası için herkese hayırlı akşamlar şimdiden teşekkür ederim değerli hocalarım
Hocam kötü bişey demiyorum ki sorular soruyorum sadece ne birine saygısızlık yapıyorum nede kötü bişey yapıyorum hocam
Hocam kötü bişey demiyorum ki sorular soruyorum sadece ne birine saygısızlık yapıyorum nede kötü bişey yapıyorum hocam
Hayır o manada demiyorum tekrar tekrar soruyorsun ya zaten hocalar gerektiği zaman konulara yazıyorlar sabırlı olmak iyidir.
Hayır o manada demiyorum tekrar tekrar soruyorsun ya zaten hocalar gerektiği zaman konulara yazıyorlar sabırlı olmak iyidir.
Haklısınız hocam teşekkür ederim
Geçen kış genel olarak çok kötüydü bence o yüzden çoğumuzda travma oluştu ya bu kışta öyle olursa diye
2017 Hatırlıyorsan aynısı geliyor birebir aynısı,şimdilik bu kadarı yeterli bize.
Hayırlı akşamlar…
Hayırlı akşamlar herkese.
İnşaallah en güzel sezon olsun Çağrı Erdal mincikci
Geçen kış genel olarak çok kötüydü bence o yüzden çoğumuzda travma oluştu ya bu kışta öyle olursa diye
Hep beraber model takibi yaparak göreceğiz, ufak bir değişim bile atmosferde büyük değişimlere neden olabiliyor.
Hayırlı geceler.
Çok güzel hocam inşallah bu istilayı biz yaşarız günlerce hayırlı geceler hocam ben sessizce GFS yi takip ediyorum
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar,hayırlı günler.
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar,hayırlı günler.
Aleykümselam
Cümleten hayırlı haftalar, güzel model takipleri yaptığımız bir hafta olsun
Herkese hayırlı günler
Hayırlı günler .