İyi geceler Salih
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
İyi geceler Salih
-
benim bölgem adıma dua eder misiniz el birliği ile
İnşallah izmire kar yağar diye
-
Hasan sistem bizi baya uykusuz bırakacak gibi
-
rüyamda kar görüyorum yağıyor ama tutmuyor çünkü gerçekte de yağmıyor
-
Hasan sistem bizi baya uykusuz bırakacak gibi
Katılıyorum hocam ama gelecek ya ümitliyiz gfs ecmwfye uymaya başlar bı kaç haftaya 😁😆
-
Katılıyorum hocam ama gelecek ya ümitliyiz gfs ecmwfye uymaya başlar bı kaç haftaya 😁😆
Peki bilmiyorum ama böyle senaryolar gfs de daha fazlami ondanmi değişiyor var bişey ecfm daha iyi
-
rüyamda kar görüyorum yağıyor ama tutmuyor çünkü gerçekte de yağmıyor
Bence ruyanda anca görecek gibisin
-
Peki bilmiyorum ama böyle senaryolar gfs de daha fazlami ondanmi değişiyor var bişey ecfm daha iyi
GFS uzun vade Ecmwf yakın vade tutma olasılığı Ecmwf nin daha yüksek , ama işte birbirleriyle savaşa girdikleri vakitte oluyor mesela atlattığımiz Aralık sistemini Ecmwf çözmüştü yine 😈🖤
Ki kendi bölgem adına konuşuym Aralık'ta eğer havadada şahsen kendi konumunda yerde örtü bile olmuştu olsa kar görmüşsek bunun gerisi Ocak sonu veya Şubat'ta dolu dolu gelir bu herzaman su istisnasız ♥️🤲
-
GFS uzun vade Ecmwf yakın vade tutma olasılığı Ecmwf nin daha yüksek , ama işte birbirleriyle savaşa girdikleri vakitte oluyor mesela atlattığımiz Aralık sistemini Ecmwf çözmüştü yine 😈🖤
Ben sinan abinin dediği tarih den çok umitliyim geçen yıldan tarih vermişti biraz otelenerekte olsa gelmiş güzel sistem almistik
-
Ben sinan abinin dediği tarih den çok umitliyim geçen yıldan tarih vermişti biraz otelenerekte olsa gelmiş güzel sistem almistik
Sinan abinin dediği sistem 18,19,20 Ocak aralarinda kendini gösterir zaten Ocak sonu sibirya etkisine girme olasılığımiz da var ☺️
-
Sinan abinin dediği sistem 18,19,20 Ocak aralarinda kendini gösterir zaten Ocak sonu sibirya etkisine girme olasılığımiz da var ☺️
En guzelide ne biliyormusun böyle sistemin gelişini takip etmek çok güzel oluyor heyecan veriyor kar haberleri aliyoz falan harika yani
-
En guzelide ne biliyormusun böyle sistemin gelişini takip etmek çok güzel oluyor heyecan veriyor kar haberleri aliyoz falan harika yani
-
Gfs gece paylasan olucakmi acaba
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler @Salihh sana ve herkese..
Az daha sakin kalalım artık,kar,dolu, yağmur da yağar.. Kazasız belasız yağsın inşaallah.
-