Saadet hocamı kim nazarlarında nazarı kalkamadı bir türlü en son sistem büküyordun hocam sen
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Ya bu yıl Trabzon sistemi mi olacak, isminin sonuna 61 yazanlar aldı yürüdü =D
-
-
Kemençe dinle öyle yap ben öyle yapıyorum güzel geliyor sistemler ilk sistemleri güzel indirmiştim 2gün yapmadım yaptığım takipler fos çıkmıştı bugün yaptım güzel geldi bence kemençe dinlemen gerek
-
Uğraşın benimle, elbet bir gün pişman olursunuz 😅
-
16-17-18 Şubat tulpar sistemindeki vakfıkebir sahil
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buda beşikdüzü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Felaket bir baş ağrısı... Okul ortam değiştirdim. Biraz canım da sıkkın 6 ay kala değiştirdiğim için. Alışık olduğum yaşam dışında yeni bir ortam... Gece kafa dağıtmak için model takibinde olacağım.. Biraz keyfimiz yerine gelsin 🙈
-
Sinerji yapıyorum 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler dostlar -28 üstü soğukları görürseniz beni etiketlemeyi unutmayın
Dinleneyim ben Hayırlı Nurlu geceler .
Edep adap içinde sohbetler yazdıklarımıza dikkat etmeye özen gösterelim yoksa yazdıklarınızdan sorunlu siz olursunuz.
Buz üstünde güncelleme ne zaman yaparsın dedim ve gittim.
-
Telefondan takipte olucam bende sistemi bekliyoruz
-
off izmir merkez oraj var mükemmel şimşek cakti
-
Sinerji yapıyorum 😂
Oh kendinmi yiyon yaw bizede gönder
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 8 Şubat 2020 - Vakfıkebir Sahil 1m kar olmuştu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. buda samsun/vezirköprü sanırsam tulpar sistemi
-