- Resmi Gönderi
Güle güle kullan dark and cold
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüle güle kullan dark and cold
Hayırlı günler herkese
Kullanımı p30 liteden daha hoş. Tasarımını beğendim önceki telefonum gibi ince değil kalın telefon sevdiğim için hoşuma gitti. Bir tık daha büyük ekranı var ram işlemci vs zaten 1000 puan veriyorum
Hayırlı geceler herkese
İyi geceler 25 ekimde güneş tutulmasını yaşayacağız hep beraber etkilerini de göreceğiz.
En son yaşanan tam güneş tutulmasında hiç iyi anı bırakmamıştı bende
İyi geceler 25 ekimde güneş tutulmasını yaşayacağız hep beraber etkilerini de göreceğiz.
En son yaşanan tam güneş tutulmasında hiç iyi anı bırakmamıştı bende
Allah afetinden korusun
Hayırlı geceler abim
Gece bir anda beliren dis ağrısıyla şu saat itibariyle kendimi acilde buldum dis ağrısı fena bir şey vallahi kanal tedavisi dedi doktor salı günü yine gidecek bakalim
Gece bir anda beliren dis ağrısıyla şu saat itibariyle kendimi acilde buldum dis ağrısı fena bir şey vallahi kanal tedavisi dedi doktor salı günü yine gidecek bakalim
Geçmiş olsun Semih..
Evet çok zor diş ağrısı..Tez şifa inşaallah
Hayırlı geceler herkese
Buda gece neşeniz olsun,eski bir videodur
durduk yere 1-1.5 yıllık telefon bozuldu . bugun garantiye götürecem bakalım , Hayırlı Sabahlar
Herkese günaydın arkadaşlar @EmreTEMUR hocam ile bir uygulama geliştiriyoruz Adı geliyoo peki bu geliyoo ne işe yarıyor GFS(Global Forecast System) yani Amerikan Modeli olan hava modelini güncelleme saatlerinde analiz edip sizlere yalın bir şekilde neyin ne olacağını açıklıyor. Soğuk hava dalgasının şiddetini Kökenini kaç gün etkili olacağını sunuyor.
Uygulama sizler için stabil ve açıklayıcı olarak her gün geliştirme aşamasında sizlerinde önerisini almak istedim eklenmesini gerek bulduğunuz aktivetileri eksik olan şeyleri bildirirseniz sevinirim.
Uygulama şuan beta sürümünde play store de var çeşitli sıkıntıları var düzeltilmiş şekli güncellenmedi henüz.
Daha Çok GösterHerkese günaydın arkadaşlar @EmreTEMUR hocam ile bir uygulama geliştiriyoruz Adı geliyoo peki bu geliyoo ne işe yarıyor GFS(Global Forecast System) yani Amerikan Modeli olan hava modelini güncelleme saatlerinde analiz edip sizlere yalın bir şekilde neyin ne olacağını açıklıyor. Soğuk hava dalgasının şiddetini Kökenini kaç gün etkili olacağını sunuyor.
Uygulama sizler için stabil ve açıklayıcı olarak her gün geliştirme aşamasında sizlerinde önerisini almak istedim eklenmesini gerek bulduğunuz aktivetileri eksik olan şeyleri bildirirseniz sevinirim.
Uygulama şuan beta sürümünde play store de var çeşitli sıkıntıları var düzeltilmiş şekli güncellenmedi henüz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bende çıkmıyor bu geliyoo AppStore de
Play store de var
iyi günler Sibirya T.Y.B(GUGUL)
Abi play storede varda biz iPhone kullananlarda AppStore var orda yok
Selamün aleyküm,hayırlı günler.. dışarda çok hoş hava var güneşli durgun günlere devamm☀️
Abi play storede varda biz iPhone kullananlarda AppStore var orda yok
Android sürümü bitince ios için kodlanması yapılacaktır AppStore dede yayınlanacaktır.