İyi günler . Gfs uzak bi tarihe de olsa ciddi sistem emaresi göstermiş. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl değişecek.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Ne varsa bu Çin'de var zaten yav öldürecekler mi bizi anlamıyorum ki temmuz ayındada kontrolsüz roket atmışlardı Allah'tan Hint okyanusuna düşmüştü nereye düşeceği belli değil şuanki ama atmosfere girdiğinde parçalanması beklenmiyormuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Düştüğü bölgeyi baya etkiler hatta etrafındaki ülkeleride
-
Düştüğü bölgeyi baya etkiler hatta etrafındaki ülkeleride
Allah korusun bizi ne diyelim erenim Bu çinden ne çektik ya
-
- Resmi Gönderi
Allah korusun bizi ne diyelim erenim Bu çinden ne çektik ya
Peki kötü senaryo gerçekleşirse yani bir asteroit Dünya'ya çarparsa ne olur? Asteroitin Dünya'ya çarpmasıyla; atmosferde yükselen toz ve duman, güneş ışığının dünyamıza ulaşmasını engeller ve toplam sıcaklığın düşmesine neden olur. Bu olay bir çok canlının ölümüne yol açabilir. Eğer bir apartman büyüklüğündeki bir asteroit Dünya'ya çarparsa bu darbe muhtemelen küçük bir şehri yok edebilir. Eğer 20 katlı bir bina büyüklüğündeki bir asteroit Dünya'ya çarparsa bu darbe küçük bir ülkeyi tamamen düzleştirebilir.
kaynak spacecampturkey
-
Selamın aleyküm hayırlı akşamlar
-
Bu modellere neler oluyor bilmiyorum ama bir sürpriz hissediyorum yukarıdan -10 lar bize gelmeye çalışıyor yakınlaşmışlar birde. Aklımın ucundan kar yağması geçiyor böyle görüntüleri gördükçe.
-
- Resmi Gönderi
Selamın aleyküm hayırlı akşamlar
Aleykümselam, hayırlı geceler abim, hoşgeldin.
-
- Resmi Gönderi
Bu modellere neler oluyor bilmiyorum ama bir sürpriz hissediyorum yukarıdan -10 lar bize gelmeye çalışıyor yakınlaşmışlar birde. Aklımın ucundan kar yağması geçiyor böyle görüntüleri gördükçe.
İnşaallah Yusuf
-
- Resmi Gönderi
Önemli saatleri atıyor Sibirya T.Y.B(GUGUL)
Buyurun konuya
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Selamün Aleyküm Günaydın Hayırlı Cumalar Ailesi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Eurovision tarihinin bizim adımıza en iyi performansı, her izleyişimde nasıl 2. olduğumuza anlam veremiyorum
-
Hayırlı cumalar iyi günler arkadaşlar 🖐️😊
-
İtalya Livigno’ya Çok Benziyor. 1500 Metre Rakımıyla Kış Mevsiminde Yoğun Kar Yağışı Alan Adana İli Kozan İlçesi Göller Yaylası. Müthiş Bir Yer Bana Çok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler hayırlı Cumalar herkese
-