Babam izliyo yetmez mi ? :'D
Yetmez tüm forum topluca izleyeceğiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBabam izliyo yetmez mi ? :'D
Yetmez tüm forum topluca izleyeceğiz
Başlamasına son 17 dakika
Kalbimdesin aya nikola
Kalbimdesin aya nikola
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ben izliyorum ama genellikle 22:00 den sonra ki bölümler heyecanlı 22:00 ye kadar ECMWF daha heyecanlı
2004. Yıl dönümünde Görüşmek üzere .
Tuh daha 35-40 gün var 😅
3.doz aşı tanımlanmış bana sizce gidip olmalı mıyım 21 yasındayım ve kronik bir hastaligim yok.
Aşı muhabbetini sevmem ben hala 1.doz olmadım tercih meselesi değil aslında sağlık herşeyden önemli
Aşı bende olmadım pekte ic açıcı bulamıyorum aşı konusunuda konusmak istemiyorum çünkü kişinin kendi bakis açısı ne diyim:)
Whisper bu gece yatmıcam söz 🙈🙈. Sabah 7 de kalktığım için gece kalamıyorum çok fazla yav. O yüzdendir yani erken yatmam
Hayırlı geceler Allah rahatlık versin yatanlara kalanlarada kolaylık versin .
Gece güncellemesi ne zaman başlıyordu
Gfs yine saçma görüntüler sunacak ama bekliyecem bunu bilerek kimbilir gfs gerçeği gosteriyo ama biz görmek istediklerimizi gostermesini istiyoruz
Geçen sene hic umudum yoktu ve batı bölgeler kaymağı almıştı bu sene baya umudum var merak etmeyin ülkemiz bos gecmeyecek zaten kar yağışları baslamis trakya istanbulun yuksek kesimlerinde filan yavas yavas geliyor hazır olalim bence:)