Hayırlı geceler.
Hayırlı geceler abi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler.
Hayırlı geceler abi
Kayıtlara geçmiş en soğuk kuzey kutbu soğukları Amerika'ya doğru ilerliyor.
Ölçümler -57 dereceyi işaret ediyor.
Ağlıcam şimdi ya neden bütün ekmeği bunlar kapıyor
@Karsevdalisi34 hoşgeldiniz
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler herkese
hayırlı günler dayı ve herkese
Hayırlı günler herkese
Burakhawk07 hoşgeldiniz
İyi akşamlar herkese
İyi akşamlar, hoşgeldin.
Nick değişmiş abim:)
Hoşbuldum, gözümde canlandı anılar o yüzden değişim yapayım dedim hocam , özledik kar, kış, fırtınayı
Hoşbuldum, gözümde canlandı anılar o yüzden değişim yapayım dedim hocam , özledik kar, kış, fırtınayı
Haydi bakalım inşallah
Ankara Dikmen/Çaldağ tepesi hafif kar atıyor ve radar da kar namına hiçbir şey yok 🤔❄
Hayırlı geceler hayırlı cumalar
Arkadaşlar hadi bakalım efsane sistem görüntülerini kim paylaşım yaparak denk getirecek
Sistemi paylaşım yaparak efsane görüntüyü yakalayana 10000 puan verilecektir müsait olup takip edenlerede sürpriz puan atılacak .
Arkadaşlar size bir sorum olacak bana olduğu gibi size de kış aylarında Türkiye'nin üstünde yeşil sarı görünce sinir basıyor mu? Abi yeşili sarıyı baharda da görüyoruz zaten kış boyunca üzerimizde hep açık mavi koyu mavi mor olmalı diye düşünüyorum beni acayip sinir basıyor 😂
Arkadaşlar size bir sorum olacak bana olduğu gibi size de kış aylarında Türkiye'nin üstünde yeşil sarı görünce sinir basıyor mu? Abi yeşili sarıyı baharda da görüyoruz zaten kış boyunca üzerimizde hep açık mavi koyu mavi mor olmalı diye düşünüyorum beni acayip sinir basıyor 😂
Gönül ister ki hep maviler olsun,hep aksiyon olsun ama bu gönlün istediği her şey olmuyor maalesef
Hayırlı geceler hayırlı cumalar
Arkadaşlar hadi bakalım efsane sistem görüntülerini kim paylaşım yaparak denk getirecek
Sistemi paylaşım yaparak efsane görüntüyü yakalayana 10000 puan verilecektir müsait olup takip edenlerede sürpriz puan atılacak .
Hayırlı Cumalarr Sinan abi