- Resmi Gönderi
E biz de yapalım 🤸🏻♂️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturE biz de yapalım 🤸🏻♂️
Ödüllü anket
İstanbul 'da 1 mart 2018' de hangi yağış türü yağmıştı.Bilen herkese 350 Hs puan.
Ödüllü anket. Bilen herkese 350 Hs puan.Ek olarak beğenenlere 50 Hs puan.
Girdim neredeyse tüm konularda 150 beğeni attım. Günlük rutin
Girdim neredeyse tüm konularda 150 beğeni attım. Günlük rutin
Ben 300 beğeni atıyorumdur hocam.
Haydi bakalım hayırlısı,gfs ye bakalım..
Model paylaşım konusuna rütbe kısıtlaması gelsin Sinan
Bakalım bir şeyler olacak ..
İki tane konu açılsın bence birisi hocalarımız yorumladığı diğeri üyelere özel geçen yıl bunu yapmıştık
Arkadaşlar şimdi ben kötü ifade mi kullandım anlamadım.Ağlamak kelimesini üzülmek manasında kullandım sadece.Yanlış anlaşıldıysam affola.
İki tane konu açılsın bence birisi hocalarımız yorumladığı diğeri üyelere özel geçen yıl bunu yapmıştık
Böyle daha İyidir,oraya buraya parça pincik olmayalım abiler.
Arkadaşlar şimdi ben kötü ifade mi kullandım anlamadım.Ağlamak kelimesini üzülmek manasında kullandım sadece.Yanlış anlaşıldıysam affola.
Yanlış anlama konusunda haklısın oluyor öyle,fazla irdemelemeye gerek yok hocam.
Sıkıntı yok.
Öneriler çok güzel fakat bunu uygulaması bana saçma geliyor neden modeli yorumlamak baktığını gör oluyor .
Bana öyle biri lazım ki 96 saat çıktısını görünce 120 saatin nasıl gelişecek nasıl çıkıcak bunu yazacak kişi kişiler lazım var mı sizce .
Önce buna bakalım ….
Yanlış,yeni bir arkadaş aramıza katılabilir , bilgisi de hepimizden fazla olabilir.
Onun konuya gelip yazamamasi ne demek bir düşünmek lazım
Bence yoruma kapatılmasın. Bu sitenin diğerlerinden bir farkı olsun. İsteyen istediği yorumunu kurallar çerçevesinde özgürce yazabilsin. Diğer Forum sitelerinde ufak bir farklı görüş sundun mu hemen banlanıyorsun. aynı durum burada olmasın diye düşünüyorum.
Genelde belirli kitle geliyor ve yazıyor.
Az dikkat ederiz olur biter