The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
.
Vay be adam ganada denizde kar kürüyo😂😂
Atlantik okyanusuna transfer etmişiz
Afrikalılar bize topçu gönderir biz onlara kar küreme aracı yollamışız takas gibi düşünmek lazım
Hayırlı geceler.
Gfs ne zaman düzelirse ve o güncellemeyi kim yaparsa 2500 puan .
Sinan abi hayırlı geceler
Bu ney yaw korktum radarı açınca 😂
Gfs ne zaman düzelirse ve o güncellemeyi kim yaparsa 2500 puan .
Sinan abi hayırlı geceler
Ben sabah için 10000 puan ayırdım gfs ve Ecmwf için
GFS bu gece düzelsin 1 gün cezalı üye kalmaya razıyım. Athena hocam 500 HS puanının silinmesini kabul ediyor. Havist hocam 200 HS puanının silinmesini kabul ediyor. @Salihh 3 gün boyunca soru sormamayı kabul ediyor. Whisper dayı co-adminliği tungabeyy e devredecek 1 gün ayrıca son olarak Harunsalman 2 gün boyunca model sayfasında model yorumlamayacakmış
GFS bu gece düzelsin 1 gün cezalı üye kalmaya razıyım. Athena hocam 500 HS puanının silinmesini kabul ediyor. Havist hocam 200 HS puanının silinmesini kabul ediyor. @Salihh 3 gün boyunca soru sormamayı kabul ediyor. Whisper dayı co-adminliği tungabeyy e devredecek 1 gün ayrıca son olarak Harunsalman 2 gün boyunca model sayfasında model yorumlamayacakmış
Sevr antlaşması
Benim 200 Hs puanım silinmesin hocam.
Sevr antlaşması
Hocamda anlaşmaya katılı o da 367 HS puanının silinmesini kabul ediyormuş
Hocamda anlaşmaya katılı o da 367 HS puanının silinmesini kabul ediyormuş
Benim 900.000 puan silinsin
Fazla iddialı 😂
Ben alırım kanki