Bipolar bozukluk ilaci olarak doktor depakin ilaci verdi saç dökülmesi hafıza kaybı kilo gibi şeyler yapıyormuş kullanmalımiyim sizce
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
ocak ayı soğuk mu gecicek öyle diyorlar abiler Efsane-Semih cografyaciburak sizden de tahmin rica ediyoruz
Mesele sıcak yada soğuk geçmesi değil alacagimiz sistem yada sistemlerin güçlü olması.
-
Bipolar bozukluk ilaci olarak doktor depakin ilaci verdi saç dökülmesi hafıza kaybı kilo gibi şeyler yapıyormuş kullanmalımiyim sizce
Doktorun kullan diyorsa kullan. Sağdan soldan duyduğun şeylere inanma.
-
Doktorun kullan diyorsa kullan. Sağdan soldan duyduğun şeylere inanma.
Semih hocam yanlış cvp oldu sanirim
-
Efsane-Semih hocam Aralık son hafta sistem beklentin devam ediyormu
-
- Resmi Gönderi
Herkese o etkiyi yapıyor mu? Değildir...
Yine de içinde yan etkisi yazar diye tereddüt ettiysen eczanede sor..İlaç konusunda Dr dan bile fazla bilgileri olur..
-
- Resmi Gönderi
Semih hocam yanlış cvp oldu sanirim
Düzeltildi
-
- Resmi Gönderi
Herşeye olumlu, ılımlı bakmaktan Kimseye zarar gelmez diye bakıyorum hep ama yanlızmıyım nedir? İnanın yoruldum ben havasever ama anlamayan biri olarak "ne işim var benim forumda"diyorum.
Tek yanlışımız varsa yazın bilelim,ona dur buna sakin demekten gerçekten yorulduk.
Niye her yazılan sıkıntı oluyor bir türlü anlamıyorum..
Ben cevaplarda veya bazen yazılanlarda bir zerre yanlış göremiyorum ama yazılanlara bakıyorum şaşırıyorum..Bende akıl süzgeci sanırım kum teli demekki, herşey pata kute geçiyor gidiyor..Sadece ben mi farklı bakıyorum, anlıyorum yazılanları?
Daha önce de rica ettim,bir uzun yazı da yazdım "sen bana bir adım at, ben sana iki adım"manasında,az anlayış,az hoşgörü,az olabilir veya yanlış anladım veya insanlık hali diyelim rica ediyorum.
Mesaj silmem kolay kolay ,sevmem de..
Bundan sonra benim sildigim mesajlar olursa lütfen "neden silindi mesajım"diye sormayın arkadaşlar.
Anlayışla ,dostane bir şekilde forum olsun, farkımız olsun diye 5 seneye yakındır tirmalariz ama sanırım boşuna ugras ediyoruz.
Herkes yazdıklarına baksın lütfen veya mesajını atmadan okusun.
Kimse kimsenin dibek taşı değildir.Hic kimse bir başka kimsenin emrinde değildir.
Maaş yok, sigorta yok, emeklilik yok sadece ve sadece gönüllü havasever arkadaşlar burada.
HAVASEVER HERKESİ, HERŞEYİ SEVER
Ya böyle olmalı,böyle gitmeli veya ben gitmeliyim..
Hayırlı akşamlar herkese.
-
- Resmi Gönderi
Herşeye olumlu, ılımlı bakmaktan Kimseye zarar gelmez diye bakıyorum hep ama yanlızmıyım nedir? İnanın yoruldum ben havasever ama anlamayan biri olarak "ne işim var benim forumda"diyorum.
Tek yanlışımız varsa yazın bilelim,ona dur buna sakin demekten gerçekten yorulduk.
Niye her yazılan sıkıntı oluyor bir türlü anlamıyorum..
Ben cevaplarda veya bazen yazılanlarda bir zerre yanlış göremiyorum ama yazılanlara bakıyorum şaşırıyorum..Bende akıl süzgeci sanırım kum teli demekki, herşey pata kute geçiyor gidiyor..Sadece ben mi farklı bakıyorum, anlıyorum yazılanları?
Daha önce de rica ettim,bir uzun yazı da yazdım "sen bana bir adım at, ben sana iki adım"manasında,az anlayış,az hoşgörü,az olabilir veya yanlış anladım veya insanlık hali diyelim rica ediyorum.
Mesaj silmem kolay kolay ,sevmem de..
Bundan sonra benim sildigim mesajlar olursa lütfen "neden silindi mesajım"diye sormayın arkadaşlar.
Anlayışla ,dostane bir şekilde forum olsun, farkımız olsun diye 5 seneye yakındır tirmalariz ama sanırım boşuna ugras ediyoruz.
Herkes yazdıklarına baksın lütfen veya mesajını atmadan okusun.
Kimse kimsenin dibek taşı değildir.Hic kimse bir başka kimsenin emrinde değildir.
Maaş yok, sigorta yok, emeklilik yok sadece ve sadece gönüllü havasever arkadaşlar burada.
HAVASEVER HERKESİ, HERŞEYİ SEVER
Ya böyle olmalı,böyle gitmeli veya ben gitmeliyim..
Hayırlı akşamlar herkese.
Takılma Dayı sen sitenin Temel taşısın
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun Reis
-
Konu nedir bilmiyorum ama kimse kimseyi kirmasin ya burda birbirimizi kirdiktan uzdukten sonra heryere 1 metre kar yagsa ne olur?
-
Eskiden sadece kışlar soğuktu.şimdi insanlar, yurekler soğuk... Ne güzel soylemiş şair
-
Eskiden sadece kışlar soğuktu.şimdi insanlar, yurekler soğuk... Ne güzel soylemiş şair
Kışlar da soğuk degilki
-
Kışlar da soğuk degilki
Reis eskiden demis zaten şair şimdi tersine döndü
-
Saadet hanim sizden birsey rica etsem
-