Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Madden-Julian Konveksiyonunun Ocak ayı içinde daha pasif kalmasını bekliyorum. Bu durum Kuzeye doğru taşınan siklonların gücünü biraz kırarak daha az bir AAM (atmosferik açısal momentum) bütçesine sebep olacaktır. Endekslerin ve telebağlantıların da bu sebeplerden ötürü yüksek fazlarda pozitif veya negatif olması muhtemeldir. Kutbi momentumun biraz daha zayıflayacağı tarihler , aynı zamanda stratosferik U rüzgarlarının da CFS modeli tarafından öngörülen zayıflama paterni 21-30 Ocak arası gerçekleşebilir. Bu tarih aralığında güney enlemlere bir soğuk salınım muhtemeldir. Özellikle yüksek genliklerde olmayacağını düşündüğümüz NAO endeksi, Ülkemiz adına olumlu bir blokaj (engelleme) yaratabilir.
Vade yakınlaştıkça bölgesel detaya gireriz. Şimdilik bu kadar. Özet kısmı ilk sayfanın ilk mesajıdır..
Anlamadim hocam ocak başı sisteminden mi bahsettiniz
-
Anlamadim hocam ocak başı sisteminden mi bahsettiniz
paterni 21-30 Ocak arası gerçekleşebilir.
-
Madden-Julian Konveksiyonunun Ocak ayı içinde daha pasif kalmasını bekliyorum. Bu durum Kuzeye doğru taşınan siklonların gücünü biraz kırarak daha az bir AAM (atmosferik açısal momentum) bütçesine sebep olacaktır. Endekslerin ve telebağlantıların da bu sebeplerden ötürü yüksek fazlarda pozitif veya negatif olması muhtemeldir. Kutbi momentumun biraz daha zayıflayacağı tarihler , aynı zamanda stratosferik U rüzgarlarının da CFS modeli tarafından öngörülen zayıflama paterni 21-30 Ocak arası gerçekleşebilir. Bu tarih aralığında güney enlemlere bir soğuk salınım muhtemeldir. Özellikle yüksek genliklerde olmayacağını düşündüğümüz NAO endeksi, Ülkemiz adına olumlu bir blokaj (engelleme) yaratabilir.
Vade yakınlaştıkça bölgesel detaya gireriz. Şimdilik bu kadar. Özet kısmı ilk sayfanın ilk mesajıdır..
Peki hocam Aralık sonu sisteminde ihtimali ne
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-
Günaydın soğuk girisini bekliyorum anlık 3,5 derece
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese
Hayırlı sabahlar dayım var mı kar
-
- Resmi Gönderi
He şimdi dayı dersin demi
Yahu 2-3 gün önce attım puanları ama sadece Saadet farkina vardı sanırım
Kimse ses vermedi nedense .
Sen,Hasan, wriscuttern, Saadet,Polatlı,Azor vsvs
Paylaşımlar ve aktiflik olan arkadaşlara puanlar yolladım.
Şaka bir yana takılırım ben arada.
Beğeniler ile iyi puanlar geliyor,ben az çok ufaktan yolluyorum işte idare ederiz .
Yeni paylaşımlar ile katılan arkadaşlar var aramıza erdem var sen hasan devamlı saadet ile birlikte paylaşımlar tam gaz maşallah
furkankaya55 bu listeye sende dahildin puanını yollamıştım paylaşım için.
Kusura bakma gece unuttuk.. Şimdi paylaşım görünce aklıma geldi..
Yine bir kaç arkadaş aldı puan ama kim? İyice yaşlandık hep ondan dolayı.
Hayırlı sabahlar dayım var mı kar
Biraz daha hızlandı Sedat ..İyice kapatsın siteye dagitcem
-
- Resmi Gönderi
Anaaaamm Whisper abim ısmarlıyorsa işler tıkırında, birde 45' lik ediver pikaba
-
- Resmi Gönderi
Anaaaamm Whisper abim ısmarlıyorsa işler tıkırında, birde 45' lik ediver pikaba
Yağış hala sıkıntı yok kar baskın hale gelene kadar bekleyin
Plak işi kolay, taht kurmuşsun kalbime deriz Esengül den
Bizde de o tahta tek aday var KAR
-
- Resmi Gönderi
Whisper abi Bergen bilinir Esengül ü pek tanımaz kimse
-
Hayırlı günler aielesi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -